header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
3-4-2016

13 maart mini's van de week Heren 1

Nieuws afbeelding Op een zonnige maar koude zondagmiddag speelden de Heren 1 van OMHC thuis tegen Rijswijk Heren 1. De wedstrijd, ingeleid door Mini’s van de week Max Doosje en Kees Keijzer, startte voor onze Heren niet best: na 10 minuten twee-nul achter door de levensgevaarlijke strafcorners van Rijswijk. De sfeer bleef echter optimistisch en onze mannen probeerden vooral via de rechtervleugel gevaarlijk te zijn, maar helaas. Met 3-0 werd de rust in gegaan. De tweede helft zag een OMHC dat vol vechtlust de tegenstander onder druk zette en op de eigen helft vastpinde. Dit resulteerde in slechts een tegentreffer maar ook nog een treffer van Rijswijk. Zij gaven de comfortabele voorsprong niet meer uit handen. OMHC kan zich gaan opmaken voor een harde strijd om de koppositie opnieuw te veroveren. Eindstand 4-1 voor Rijswijk Heren 1.