header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
15-4-2016

Trainen in de meivakantie!

Nieuws afbeelding Het is bijna tijd om lekker te gaan genieten van de meivakantie! Dat betekent dat er ook vakantie op OMHC gevierd gaat worden. Daarom is in deze weken het volgende schema van kracht:

JEUGD: In de week van 25 t/m 29 april wordt er door de jeugd niet getraind. In de week van 2 t/m 4 mei wordt er door de jeugd wel getraind waarbij er op woensdag 4 mei natuurlijk wel wordt stilgestaan bij de gevallenen door oorlogsgeweld om 20:00 uur. Op 5 mei, Bevrijdingsdag en Hemelvaartsdag, en 6 mei wordt er niet getraind! Laatste trainingsdag voor de vakantie is vrijdag 22 april (E- en F-teams, Hockeyschool).
Voor Funkey op zondag geldt dat er zondag 24 april nog wel wordt getraind en daarna pas weer op zondag 22 mei (ivm meivakantie én Pinksteren).

JONGSTE JEUGD: Tijdens de meivakantie wordt er niet getraind door de jongste jeugd teams, dus van 25 april t/m 6 mei zijn er geen trainingen. Vanaf 9 mei wordt er weer volgens het schema getraind

SENIOREN: Aangezien de wedstrijden voor H1, HA, D1 en D2 tijdens de meivakantie gewoon doorgaan wordt er door deze teams in de week van 25 t/m 29 april doorgetraind. In de week van 2 t/m 6 mei wordt er door alle seniorenteams wel getraind waarbij er op woensdag 4 mei natuurlijk wel wordt stilgestaan bij de gevallenen door oorlogsgeweld om 20:00 uur. Op 5 mei, Bevrijdingsdag en Hemelvaartsdag, en 6 mei wordt er niet getraind!

TZ, JJCIE, JCIE en SCIE wensen u een fijne meivakantie!