header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
21-5-2016

Selecties Jeugd 2016/2017, de procedure

Nieuws afbeelding Dit jaar vinden de selecties plaats aansluitend op de competitie. Dit betekent dat de eerste selectieronde in de tweede week van juni plaats heeft

Wie doen er mee aan de selecties?
- Spelers die nu in een selectieteam zitten
- Spelers die voor de selectietrainingen worden uitgenodigd

Hoe ontvang je een uitnodiging voor een selectietraining?
1. Je speelt momenteel in een selectieteam.
2. Op aangeven van de coach/trainer van een team (dit is gedaan door beoordelingen) worden spelers geobserveerd door een selectiecommissie. De selectiecommissie zal de aangegeven speler beoordelen. Bij een positieve beoordeling (wanneer er een redelijke kans tot toetreding tot een selectie valt te verwachten) ontvangt de speler een uitnodiging voor de selectietraining.De keeperselectie zal in dezelfde periode plaats hebben. De keepers zullen een uitnodiging ontvangen via de selectiecommissie.

Krijg je geen uitnodiging voor de selectietraining en wil je wel graag je voorkeur voor een team aangeven dan kan je dit doen door middel van het invullen van de 'inventarisatie seizoen 2016-2017' waarvoor iedere jeugdspeler van OMHC een link heeft ontvangen.

We hechten er belang aan te vermelden dat uitgenodigd worden voor de selectietrainingen geen plaats in een selectieteam garandeert!

Martin Weteling
Technische Zaken