header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
15-5-2016

Dames Dinsdag met een straatlengte voorsprong kampioen!

Nieuws afbeelding Met een echte kampioenswedstrijd tegen het immer sterke Forcial beleefde Dames Dinsdag enkele weken geleden een van haar hoogtepunten van haar bestaan. Dames Dinsdag werd met een groot aantal punten verschil gewoonweg kampioen!

Ouders en andere familieleden van de speelsters kwamen aanmoedigen. Een groot spandoek hing aan de hekken van het veld en de sfeer was optimaal. Hoewel de druk hoog was, ging het immer hechte Dames Dinsdag niet ten onder aan de stress en werd de wedstrijd eenvoudig gewonnen. Waarna eigenlijk hetgeen begon waarin Dames Dinsdag het allersterkst is. Plezier maken buiten het veld.

Een lunch werd aan alle aanwezigen aangeboden en het succesvolle seizoen werd nog eens doorgenomen. Begin september deden de dames mee aan het eendaagse warming-up toernooi in Leusden. Dit eendaagse toernooi op de dinsdag wordt standaard door de dames uitgebreid naar een vierdaags evenement. Op zondag vertrekt de voorhoede alvast naar de regio rondom het complex om de omgeving te verkennen. De overige teamleden volgen in de dagen daarna. Hoewel er niet hard getraind wordt, wordt er wel goed gewandeld, gewinkeld, gefietst, gegeten en gedronken. Dit om volledig fit aan het toernooi te kunnen beginnen. Welke plaats ook wordt behaald, na afloop van het toernooi wordt deze plaats altijd gevierd met een lekker etentje.

Als het seizoen stilligt in de wintermaanden zorgen de Dames dat de teamspirit ongekend hoog blijft. Dit jaar werd gekozen voor een weekendje Winterberg. Vrijdagochtend zeer vroeg vertrokken de Dames naar het op dat moment zeer goed besneeuwde en zonovergoten Winterberg en vierden daar een top weekend. Hockey werd nauwelijks besproken, maar met allerlei relaxte activiteiten, zoals skiƫn, wandelen, luieren, zonnen, eten, drinken en diverse spelletjes werden de zintuigen voor de rest van het seizoen wel op scherp gezet.

De rest van het seizoen is dan ook nauwelijks noemenswaardig. Met een gemiddelde van 5 doelpunten voor per wedstrijd werd het kampioenschap al vlug in maart veiliggesteld en werd ook nog eens een tweede plaats op het landelijke Zilveren Schoen-toernooi behaald.

Inmiddels kijken de dames alweer uit naar het volgend seizoen. Uiteraard op een niveautje hoger! Heb jij op dinsdagochtend tussen 10.00 en 13.00 uur tijd om een balletje te slaan en zin om dit gezellige team aan te vullen? Stuur dan een mail naar Bernadette Kuijpers ([email protected]). Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe gezellige teamgenoten!