header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
27-5-2016

Teamindeling Jongste Jeugd seizoen 2016-2017

Nieuws afbeelding Vandaag is het zover. De Jongste Jeugd Commissie en de Commissie Technische Zaken presenteren de teamindelingen voor het nieuwe seizoen 2016-2017. Het maken van de indeling is weer een hele klus geweest en heeft voor vele vrijwilligers uren werk gekost. Zoals ieder seizoen zijn wij tegen een aantal dilemma's aangelopen en hebben wij keuzes moeten maken. U mag erop vertrouwen dat deze keuzes altijd weloverwogen en met de beste intenties zijn gemaakt. Uit ervaring weten wij dat kinderen heel snel in een nieuw team gewend zijn en ook dat ouders/verzorgers hierdoor weer nieuwe contacten leggen.

Met deze indeling zullen wij het seizoen 2016-2017 gaan starten. OMHC (Jongste Jeugd commissie/Technische Zaken) behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen tot aan de tweede competitieronde, indien daar op basis van sociaal/emotioneel functioneren of prestatie-technische redenen gronden voor zijn. Eventuele wijzigingen zullen altijd met de betrokkenen vooraf besproken worden. Meer informatie over coaches, trainers en trainingstijden volgt later.

Indien u interesse heeft om een team te coachen/trainen, verzoeken wij u vriendelijk dit ons te laten weten. Zonder uw hulp kunnen wij de teams niet laten spelen. Dit kan via de lijncoördinatoren die op de website staan vermeld.

Hoewel er veel zorgvuldigheid is betracht tot de nieuwe indelingen te komen, realiseren we ons dat we niet iedereen tevreden kunnen stellen. We willen voorkomen dat we hier de komende periode een veelheid aan mailverkeer met individuele ouders over moeten onderhouden. Daarom wordt een contactmoment georganiseerd waar u met de JJcie en TZ in gesprek kunt gaan (max. 10 minuten per kind/ouder). Als u daar behoefte aan heeft, kunt u zich aanmelden voor dit moment: dinsdagavond 7 juni van 21:00 - 22:00 uur. Graag bij de aanmelding via [email protected] de naam van uw kind vermelden en aangeven waar u specifiek vragen over heeft.

Meisjes: http://omhc.nl/files/library/teamindeling%20meisjes%20e%20en%20f%20-%20seizoen%202016-2017.pdf
Jongens: http://omhc.nl/files/library/teamindeling%20jongens%20e%20en%20f%20-%20seizoen%202016-2017.pdf

Wij zijn ervan overtuigd dat met deze indeling iedereen weer een heel leuk en sportief seizoen tegemoet gaat!

Wij wensen alle jongste jeugdleden ook alvast een mooie zomer toe!

Namens de Jongste Jeugd Commissie en de Commissie Technische Zaken
Lizette van Veen