header foto header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
10-6-2016

Indeling jongste jeugd 2016-2017 (UPDATE)

Nieuws afbeelding In de eerder gepubliceerde teamindeling voor de Jongens hebben wij een aantal wijzigingen doorgevoerd. Op hoofdlijnen betreft het de volgende wijzigingen:
- Er is een extra E6-tal team samengesteld omdat de andere teams anders te veel spelers hadden. Met dit extra team kunnen alle jongens zoveel mogelijk hockeyen en speeltijd krijgen tijdens de wedstrijden. Ook hebben we met dit extra team jongens die al een tijdje op de wachtlijst staan een plek kunnen geven.
- Op basis van sociale voorkeuren hebben we een aantal jongens verschoven.
- Specifiek voor de E8-tallen heeft nu ook de keepersselectie plaatsgevonden; de keepers zijn toegevoegd aan de indeling.
- Wat betreft de F-teams heeft een enkele verschuiving plaatsgevonden op basis van sociale voorkeuren.

Binnenkort volgen nog enkele kleine wijzigingen bij de meisjes teams.

Het maken van de indeling en de gewijzigde indeling is weer een hele klus geweest en heeft voor vele vrijwilligers uren werk gekost. Zoals ieder seizoen zijn wij tegen een aantal dilemma's aangelopen en hebben wij keuzes moeten maken. U mag erop vertrouwen dat deze keuzes altijd weloverwogen en met de beste intenties zijn gemaakt. Uit ervaring weten wij dat kinderen heel snel in een nieuw team gewend zijn en ook dat ouders/verzorgers hierdoor weer nieuwe contacten leggen.

Met deze indeling zullen wij het seizoen 2016-2017 gaan starten. OMHC (Jongste Jeugd commissie/Technische Zaken) behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen tot aan de tweede competitieronde, indien daar op basis van sociaal/emotioneel functioneren of prestatie-technische redenen gronden voor zijn. Eventuele wijzigingen zullen altijd met de betrokkenen vooraf besproken worden. Meer informatie over coaches, trainers en trainingstijden volgt later.

Meisjes: http://omhc.nl/files/library/teamindeling%20meisjes%20e%20en%20f%20-%20seizoen%202016-2017%2020160621.pdf
Jongens: http://omhc.nl/files/library/teamindeling%20jongens%20e%20en%20f%20-%20seizoen%202016-2017%2020160609.pdf

Namens de Jongste Jeugd Commissie en de Commissie Technische Zaken
Lizette van Veen