header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
16-6-2016

Voorlopige indeling jeugd 2016-2017

Nieuws afbeelding Na het doorspitten van inventarisaties, beoordelingen, resultaten van selectietrainingen, overwegen en heroverwegen heeft de jeugdcommissie het wederom voor elkaar gekregen om tot een indeling te komen waar wij zelf best trots op zijn. Voor ruim 400 jeugdleden hebben we teams samen kunnen stellen waarmee we hopen dat er komend jaar succesvol en plezierig gehockeyd kan worden.

Het was een hele puzzel maar hierbij presenteren we het resultaat. Wij gaan ervan uit dat jij, als jeugdlid, tevreden bent met je indeling. Als je ruim 400 jeugdleden indeelt kan het natuurlijk best voor komen dat je net iets minder tevreden bent met de indeling, dat zouden wij jammer vinden. Mocht dit onverhoopt het geval zijn bedenk dan dat er een hele groep mensen druk bezig is geweest om voorkeuren te verzamelen en deze te respecteren.

De Technische- en Jeugdcommissie zullen op 24 juni een inloopavond organiseren. Wanneer je denkt dat we iets over het hoofd hebben gezien, kan je hiernaartoe komen om hierover met ons te praten. Om deze avond zo goed mogelijk te laten verlopen moet je hier een afspraak voor maken. Dit kan je doen door een mail te sturen naar [email protected]. Geef een korte omschrijving van je reden zodat wij kunnen zorgen dat wij voorbereid zijn op je komst. Wij zullen je dan een afspraakbevestiging sturen.

Wij wensen alle jeugdleden alvast een fijne vakantie en een goed hockeyseizoen met je nieuwe team!

Namens de Technische- en Jeugdcommissie,
Martin Weteling

Bijlage