header foto header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
24-10-2016

Zelf inplannen bardiensten

Nieuws afbeelding Zoals u wellicht al weet, hebben de ouders/verzorgers van onze jeugdleden op de club een verplichting om per jaar één a twee maal bardiensten per kind te draaien. Dit is nodig om het clubhuis draaiende te houden en om de kwaliteit van de bar binnen onze club te kunnen waarborgen.

Er is wellicht wat verwarring ontstaan over de bardiensten. Het afkopen van bardiensten is binnen onze club NIET mogelijk en ook niet wenselijk. We zijn een club voor en door vrijwilligers en wij vinden het belangrijk dat iedereen hier een bijdrage aan levert.

Vanaf het seizoen 2016-2017 hebt u het vervullen van uw bardienst meer zelf in de hand.
U kunt vanaf nu namelijk zelf de bardienst van uw voorkeur inplannen! Dit kan zowel via de OMHC site als ook via de OMHC App. Hoe dit werkt leest u hier: http://tinyurl.com/zt3quvz.

Voor alle duidelijkheid kunt u via http://tinyurl.com/hhtxpzh een opsomming vinden van alle aspecten met betrekking tot het draaien van de bardienst.

Wellicht ook handig om te weten dat bij het onverhoopt toch verhinderd zijn voor een dienst, behalve het ruilen met iemand (al dan niet uit het team van uw kind) nu ook een onderdeel "Vraag en aanbod” in het ingelogde gedeelte van de OMHC-site is opgenomen, zodat mensen een oproep kunnen doen of zich aan kunnen bieden om voor iemand anders bardienst te doen.

Wij danken u bij voorbaat voor het draaien van uw bardienst!!

Suzanne Huijer
Barcommissie OMHC