header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
27-8-2016

Fotoshoots Jumbo plaatjesactie

Nieuws afbeelding In de week van maandag 5 september houden we op de club de fotoshoots voor de plaatjesactie, het stickerboek van Jumbo-OMHC. We gaan een planning maken waarbij we rekening houden met de trainingstijden van de teams (funky, hockeyschool, (jongste) jeugd, Dames 1 en Heren 1). Zo kunnen we én de portretfoto's maken én de teamfoto's. Ben je in die week niet aanwezig bij je eigen training? Kijk dan of je op een ander moment alsnog zelf op de foto kan (teamfoto's worden maar 1 keer gemaakt). In de week van 29 augustus maken we de tijden voor de fotoshoots bekend. Dit doen we via de site en via een mail aan de teammanagers. Hou dit dus in de gaten!

Hoe ga je op de foto?
· Zorg dat je je nieuwe hockeyshirt aanhebt. Heb je die nog niet, dan proberen we reserve shirts beschikbaar te hebben.
· Doe geen shirt onder je hockeyshirt.
· Kam je haren, wees niet gekreukt (kom dus met z'n allen vóór je training en niet erna)

Akkoord beeldrecht
Als je op de foto gaat, ga je akkoord met het volgende:
Je wordt gefotografeerd voor de OMHC-sportplaatjesactie in samenwerking met Jumbo. De foto die gemaakt wordt, zal uitsluitend gebruikt worden voor deze unieke plaatjesactie. Door jezelf te laten fotograferen, doe je afstand van je portretrecht en geef je dus toestemming om de foto te laten gebruiken voor deze plaatjesactie.
Ben jij (of eventueel je ouders) toch nog van mening dat jouw foto niet opgenomen moet worden in de plaatjesserie van onze club, dan moet je dit binnen 1 week na de fotosessie kenbaar maken bij de clubcoördinator van OMHC. Dit is Annemieke Vogel, te bereiken via [email protected].

Promotiemateriaal
We hebben een paar foto's nodig van OMHC-leden die we kunnen gebruiken voor op het promotiemateriaal. Dan kun je denken aan posters in de Jumbo en op de club of aan advertenties in de huis-aan-huis-bladen. Het kan zijn dat we je na de shoots vragen of je hieraan mee wilt werken. Weet je nu al dat je dat niet wilt, geef het dan gelijk aan als je op de foto gaat.
Heb je nog dringende vragen, stel ze dan aan [email protected].

We laten jullie snel weten wanneer jouw team ingepland staat!

Ellen de regt
Voorzitter Sponsorcommissie