header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
28-8-2016

Scheidsrechtersexamen 30 september

Nieuws afbeelding Vrijdag 30 september 20:00 wordt er weer een scheidsrechtersexamen afgenomen in het schoollokaal naast de ingang van het clubhuis (ingang op het terras).

De Jeugdleden die geacht worden hun scheidsrechterskaart te halen hebben hier al persoonlijk een e-mail over mogen ontvangen van de KNHB met daarin een link naar de e-learning ter voorbereiding op het examen. Jeugdleden die vorig seizoen zijn gezakt of niet zijn komen opdagen kunnen nog steeds gebruik van de destijds toegezonden uitnodiging om examen te doen.

Jeugdleden zijn al aangemeld voor deelname aan het examen, deelname aan het examen is verplicht. Jeugdleden die zonder opgave van reden niet komen opdagen op het examen zullen worden uitgenodigd voor een gesprek met de Arbitragecommissie.

Ouders die geïnteresseerd zijn worden van harte uitgenodigd. Met name de ouders van kinderen die actief zijn in de Jongste Jeugd en D-jeugd. Vanaf de D-Jeugd worden de wedstrijden uitsluitend begeleid door vrijwilligers die in het bezit zijn van een scheidsrechterskaart. Ouders die deel willen nemen aan het examen dienen zich eerst via de website als vrijwilliger in te schrijven.

Ter voorbereiding op het examen wordt daarna een e-learning ter beschikking gesteld (let wel op: de inlogcode voor de e-learning wordt aan hetzelfde eerste e-mailadres verstuurd zoals geregistreerd in LISA.

Deelname aan het examen kan door middel van het sturen van een e-mail naar [email protected].

Veel succes met de voorbereiding.

Leon Albers
Arbitrage Commissie