header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
26-6-2014

Definitieve Indeling Jongste Jeugd!

Bijgaand de definitieve team indeling jongste jeugd. Deze indeling is een heidens karwei geweest en heeft voor vele vrijwilligers uren werk gekost. Hierbij is men tegen een aantal dilemma's aangelopen en hebben wij keuzes moeten maken. Deze zijn altijd met de beste intenties gemaakt.
 
U kunt er op vertrouwen dat deze keuzes weloverwegen zijn genomen. Wij zijn er van overtuigd dat met deze indeling iedereen weer een heel leuk seizoen tegemoet gaat!

Met deze indeling zullen wij het seizoen 2014-2015 gaan starten. OMHC (JJcie/TZ) behoudt zich het recht voor voor om wijzigingen aan te brengen tot aan de 2e competitie ronde, indien daar op basis van sociaal/emotioneel functioneren of prestatie technische redenen gronden voor zijn. Eventuele wijzigingen zullen met de betrokkenen vooraf besproken worden. Meer informatie over coaches, trainers en trainingstijden volgt later.

Indien u interesse heeft om een team te coachen/trainen, verzoeken wij u vriendelijk dit ons te laten weten. Zonder uw hulp kunnen wij de teams niet laten spelen. Dit kan via de lijncoördinatoren die op de website staan vermeld.

Binnenkort zullen wij ook via de website publiceren hoe de verdeling van de lijncoördinatoren zal zijn.

De gehele Jongste Jeugdcommissie wenst alle jongste jeugdleden een sportief en leuk seizoen toe en ook alvast een mooie zomer!

Met vriendelijke groet,

Vincent Snel
Voorzitter Jongste Jeugdcommissie