header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
3-9-2014

Stichting DaDa op nieuwe shirts Heren 3

Nieuws afbeelding

Komende seizoenen zullen de steeds groter wordende buikjes van Heren 3 het logo op onze nieuwe shirts steeds duidelijker bij u in het vizier brengen. Vanaf heden voeren we, zoals we allemaal in Heren 1 gewend waren, geen commerciële sponsor op onze shirts maar een stichting. Dit geode doel is Stichting DaDa geworden, een vanuit de oorsprong mooi Rotterdams initiatief dat zich richt op zieke kinderen die langdurig in het ziekenhuis moeten verblijven. Een van de vele voorbeelden van de doelen die zij gerealiseerd hebben in de ziekenhuizen is het installeren van een babycam, zo kunnen de ouders die niet de hele dag in het ziekenhuis aanwezig kunnen zijn toch continue in contact blijven met hun zieke kind, wanneer ze dat ook maar willen.

 
Iedere keer worden er nieuwe doelen gesteld waar geld voor nodig is, ook wij van Heren 3 willen hier ons steentje aan bijdragen en zullen ons hiervoor in gaan zetten. We zullen dit jaar ook een actie op gaan zetten om zoveel mogelijk geld op te halen voor een nieuw doel van Stichting DaDa.
Hierbij hoeft u overigens niemand te nomineren nadat u zojuist een bak ijswater
boven uw hoofd heeft leeg gekiept. We zijn de volgende 4 sponsoren die onze
aankleding hebben verzorgd, bijzonder dankbaar: Restaurant Chung, Restaurant De
Prins van Terbregge, Sapenta en Proradica (niet geheel toevallig twee restaurants).
 
Op zondag 21 september spelen wij onze eerste thuiswedstrijd, u bent van harte welkom om met eigen ogen te aanschouwen of de voor u wellicht oude bekenden nog af en toe een balletje kunnen raken in de nieuwe tenues met Stichting DaDa voorop.

 

Kijk voor meer informatie op http://www.stichting-dada.nl/ en wilt u met uw bedrijf of juist als particulier ook een bijdrage doen aan onze DaDa pot (nee, de bierpot staat hier los van) neemt u dan contact op met:

Jörgen Giele op 0652863210 of via [email protected].

 

Alvast hartelijk dank voor uw hulp!

 

Mark Hofstetter, Paul Kooiker, Juan Schot, Pieter Planqué, David Akveld, Caspar Kosta, Kevin Bergers, Henny Janssen, Maarten Wright, Mathijs Overmans, Olaf de Waard, Thomas Geerling, Michael Heering, Sjoerd Angenent, Randell Kradolfer, Joost Voeten vanuit Amerika, Jeroen den Engelsman en Jörgen Giele.