header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
16-9-2014

Materialen opruimen, velden opruimen, etc

Beste leden,

We maken er met zijn allen weer een puinhoop van! De club heeft de laatste maanden enorm veel geld uitgegeven aan materialen en daar moeten we met zijn allen zuinig op zijn.

Daarom vragen we het volgende:

1. De veldafscheiders op veld 1 & 2 dienen op vrijdagavond na de laatste training achter de goals langs de korte zijde gelegd worden, het laatst trainende team is hier verantwoordelijk voor.

2. De Jongste Jeugdteams (E&F) moeten op zaterdag na hun wedstrijd ervoor zorgen dat de goals teruggeplaatst worden, mits er geen Jongste Jeugdteam meer hoeft te spelen. Op veld 1 en 2 horen de klapgoals tussen de dug-outs geplaatst te worden. Op veld 3 horen de klapgoals achter het hek ter hoogte van veld 2 geplaatst te worden

3. Het jeugdteam dat als eerste op zaterdag speelt op veld 3, hangt de netten in de goals. Het team dat als laatste op veld 3 speelt, dient de netten weer weg te halen en op te ruimen in het materialen hok onder de tribune.

4. Ruim na je wedstrijd/training je flesjes en dergelijke op in en rond de dug-out, er staan op het terrein genoeg vuilnisbakken waar je afval in kwijt kunt. Het team dat na je speelt/traint wil ook graag gebruik maken van een opgeruimde dug-out.

Met vriendelijk groet,

Commissie Technische Zaken