Hockeyschool
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
Terug

Hockeyschool

De hockeyschool is iedere vrijdagmiddag van 17.00 tot 18.00 en staat in het teken van kennismaken met hockey. Het doel is om de basisvaardigheden spelenderwijs te gaan beheersen om uiteindelijk verantwoord door te kunnen stromen naar de F-jeugd waar ook wedstrijdjes gespeeld gaan worden.

De Hockeyschool wordt per half seizoen opnieuw ingedeeld. Ieder half seizoen wordt er ongeveer tien keer getraind. Elk kind kan in principe twee halve seizoenen aan de hockeyschool meedoen. Doorstroming naar de F-jeugd gedurende het huidige seizoen kan alleen indien uw kind voor 1 oktober van het lopende seizoen de leeftijd van 7 heeft bereikt. Wordt uw kind pas na 1 oktober 7 jaar dan zal uw kind pas in het volgende seizoen naar de F-jeugd kunnen doorstromen.

De trainingen worden gegeven door enthousiaste jeugdleden en ouders. Tijdens de training is een veldco√∂rdinator aanwezig voor hulp en/of bijsturing van de trainingen. Na afloop staat de limonade klaar. Er is dan tevens een kindermenu beschikbaar voor € 5,50 (ook voor hongerige ouders!).

- De benodigdheden om goed en veilig te kunnen deelnemen zijn:
- Hockeystick (in het begin ook beperkt te leen)
- Bitje
- Scheenbeschermers
- Sportschoenen
- Sportieve kleding

De aanschaf van het OMHC tenue is nog niet nodig. Het mag natuurlijk wel!

Voor verdere vragen over de hockeyschool kunt u contact met ons opnemen via [email protected]