header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
Evenementen 16 Juni

26 augustus gratis clinic E- en F-jeugd ABN-AMRO en Bovelander&Bovelander

Nieuwsafbeelding

Clinic op woensdagochtend 26 augustus
OMHC organiseert samen met Bovelander & Bovelander en ABN-AMRO een professionele hockey clinic De clinic start om 11.00 u precies en is om 12.30 u afgelopen Om 12:30 uur kan je mee lunchen. Deze lunch wordt ons aangeboden door JUMBO Nesselande
Voor wie?
Meisje en jongen uit de F, of E- lijn die zijn/haar "hockey ...

HockeyZaken Jeugd 16 Juni

Indeling 33 Jeugdteams bekend

MC1 met coach Maarten Rijnders en Fenna Oostra is ingedeeld in de topklasse. Ook lijkt dit meteen de zwaarste poule van de 2 met o.a. Rotterdam, Leonidas en KZ.

De jongens van JC1 met coach Daan Rijken en Joep Kuijpers zullen starten in de subtopklasse.

De MB1 meisjes mogen van start gaan in de landelijke subpoule klasse. Met Caspar en Kelly zullen kilometers gemaakt ...

Sponsor Commissie 16 Juni

5 september bitjes happen

Nieuwsafbeelding

Je wilt natuurlijk graag veilig hockeyen. Een bitje op maat geeft de beste bescherming voor jouw tanden! Bovendien zit dit een stuk lekkerder, adem je beter en hoef je je bitje niet uit te doen tijdens een slok water.

Bitjehappen maakt voor jou een bitje op maat! Wij nemen een afdruk van jouw gebit, jij kiest een kleur en wij zetten jouw naam (en eventueel telefoonnummer) in jouw bi...

Bestuur 16 Juni

Nieuw OMHC tenue

Nieuwsafbeelding

Vanaf de 2e helft van augustus start De Hockeywinkel met de levering en verkoop van het nieuwe Indian Maharadja OMHC tenue.

De via de website gereserveerde tenues kunnen afgehaald en betaald worden bij De Hockeywinkel in Barendrecht (Ziedewij 13a). Alleen dan krijg je een cadeautje namens De Hockeywinkel en Indian Maharadja.
In de winkel krijg je ook 20% introductiekorting ...

Bestuur 16 Juni

Versoepeling corona maaregelen

Nieuwsafbeelding

Vanaf maandag 6 juli geldt een nieuw hockeyprotocol bij OMHC (zie bijlage).

De basisregels omtrent ziekte en hygi├źne blijven van kracht, evenals de looproute op het terrein en het bewaren van 1,5 meter afstand.

Een aantal maatregelen zijn gelukkig inmiddels versoepeld! Zo zijn (oefen)wedstrijden weer toegestaan en is het voor senioren toegestaan om tijdens het hocke...

Algemeen 16 Juni

Wie kan de club verder helpen?

Wie kan de club verder helpen? Langs deze weg willen we onze leden, ouders van leden en overige geïnteresseerden uitnodigen hun hulp aan te bieden. Verschillende commissies zoeken altijd versterking.
Daarnaast willen wij je op de hoogte brengen van de specifieke vacatures die bij OMHC openstaan.
Vind je het leuk om je steentje bij te dragen? Interesse of vragen? Mail dan vrijblijvend...

Sponsor Commissie 16 Juni

Vakantie in eigen land! Zomerkamp bij Outdoor Valley

Nieuwsafbeelding

Wil jij mee op avontuur, nieuwe vrienden maken en plezier hebben? Kom dan naar het zomerkamp bij Outdoor Valley en beleef de leukste avonturen!

Ga in de zomervakantie met ons mee op outdoor kamp. Een te gekke kampweek voor kinderen van 8 t/m 14 jaar of jongeren van 15 t/m 17 jaar. Tijdens het zomerkamp leer je knopen leggen, klimmen, survivallen, boogschieten, kanovaren en nog heel ...

Algemeen 16 Juni

Vertrouwenscontactpersonen bij OMHC

Bij OMHC zijn 2 vertrouwenscontactpersonen actief: Mirianne Sprengers-Neugebauer en Heidi Flint. De Vertrouwenscontactpersoon is binnen de sportvereniging of sportbond het eerste aanspreekpunt voor iedereen die een vraag heeft over of te maken heeft met grensoverschrijdend gedrag en hier met iemand over wil praten en degene die preventief beleid opzet.

Naast dit netwerk van vertrou...