header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
Evenementen 16 Juni

Start 2e seizoenshelft

Nieuwsafbeelding

We gaan weer beginnen!!!!

Vrijdag 13 maart is het openingsfeest! We beginnen eerst voor de jongere jeugd vanaf 18:30 uur met dansen en muziek. Dan barst om 21:30 uur het kampioenenbal los onder leiding van DJ Dario. Vanaf de B-jeugd is iedereen welkom. Introducés vanaf 14 jaar!

Zondag 15 maart spelen Dames 1 en Heren 1 hun eerste thuiswedstrijden! Komt allen...

Sponsor Commissie 16 Juni

Goedkope snowboard- en skilessen bij Outdoor Valley Wintersport

Nieuwsafbeelding

Outdoor Valley Wintersport biedt snowboard- en skilessen aan voor kinderen op ieder niveau. In maart kun je voor het goedkope daltarief een ski- of snowboard cursus volgen!

In 7 lessen werk je aan je vaardigheden en techniek. De maartcursus kost slechts €90,- voor kinderen. Daarnaast huur je het materiaal gratis! Meer informatie op Technische Commissie 16 Juni

We gaan weer naar buiten....

Nieuwsafbeelding

Op maandag 17 februari gaan de veldtrainingen (voor de opleidingsteams en breedtesportteams) buiten weer volgens het schema van start. De tijden zijn voor alle teams ongewijzigd. Voor enkele teams zijn wel de velden aangepast; check daarom goed nog even het schema voordat je gaat trainen!
Aangezien voor velen de voorjaarsvakantie al op vrijdag 21 februari start trainen we op deze vrijdag n...

Algemeen 16 Juni

Vertrouwenscontactpersonen bij OMHC

Bij OMHC zijn 2 vertrouwenscontactpersonen actief: Mirianne Sprengers-Neugebauer en Heidi Flint . De Vertrouwenscontactpersoon is binnen de sportvereniging of sportbond het eerste aanspreekpunt voor iedereen die een vraag heeft over of te maken heeft met grensoverschrijdend gedrag en hier met iemand over wil praten en degene die preventief beleid opzet.

Naast dit netwerk van vert...

Zaalhockey 16 Juni

5 teams zaalkampioenen

Nieuwsafbeelding

JC1 was dit zaalseizoen de eerste kampioen. De laatste 2 wedstrijden waren helaas afgelast door storm Ciara. Maar dankzij een een hoger gemiddeld puntenaantal per gespeelde wedstrijd zijn ze kampioen in de Sup-topklasse geworden.

MB1 is kampioen in de 1e klasse geworden. Dankzij 2 overwinningen in het laatste zaalweekend hebben ze een voorsprong van maar liefst 8 punten op Leonida...

Sponsor Commissie 16 Juni

14 maart bitjes happen

Nieuwsafbeelding

Je wilt natuurlijk graag veilig hockeyen. Een bitje op maat geeft de beste bescherming voor jouw tanden! Bovendien zit dit een stuk lekkerder, adem je beter en hoef je je bitje niet uit te doen tijdens een slok water.

Bitjehappen maakt voor jou een bitje op maat! Wij nemen een afdruk van jouw gebit, jij kiest een kleur en wij zetten jouw naam (en eventueel telefoonnummer) in jouw b...

Website 16 Juni

Wijzigen gegevens

Naast communicatie via de website wordt er ook veel gebruik gemaakt van e-mail om belangrijke zaken te delen/vragen aan onze leden. Het komt echter vaak voor dat we de verstuurde mail terugkrijgen, omdat het adres niet meer klopt.

Zorg dus altijd dat we het juiste email-adres hebben. Dit kan je zelf wijzigen in de OMHC-app (via Profiel) of op de OMHC website (rechtsboven: Inloggen...

Arbitrage 16 Juni

Fluitbeurten

Alle jeugdleden vanaf de B-leeftijd zijn verplicht om ten minste 3x per seizoen onbetaald een fluitbeurt te vervullen. Dit geldt ook voor de zaal.

Indien een jeugdlid zijn of haar toegedeelde wedstrijd niet kan fluiten, zal hij/zij zelf voor vervanger moeten zorgen, bij voorkeur uit zijn of haar eigen team. Opgave hiervan dient te worden gemeld via [email protected] .
Het n...

Algemeen 16 Juni

Wie kan de club verder helpen?

Wie kan de club verder helpen? Langs deze weg willen we onze leden, ouders van leden en overige geïnteresseerden uitnodigen hun hulp aan te bieden. Verschillende commissies zoeken altijd versterking.
Daarnaast willen wij je op de hoogte brengen van de specifieke vacatures die bij OMHC openstaan.
Vind je het leuk om je steentje bij te dragen? Interesse of vragen? Mail dan vrijblijven...