header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
Zaalhockey 16 Juni

Zaal trainingsschema

Nieuwsafbeelding

In de bijlage vind je het totaalschema voor alle zaaltrainingen voor het komende zaalseizoen.


...

Evenementen 16 Juni

13 december disco voor D-, E- en F-jeugd

Nieuwsafbeelding

📆Vrijdag 13 december organiseert dames 1 een ‘DISCO NIGHT’ voor de F, E en D Jeugd.

🍿🥤Wij zorgen voor hapjes en drankjes.

✅ Aanmelden kan door een mail te sturen naar [email protected] met naam kind + team.

💶 Je kunt een kaartje bemachtigen door €5,- over te maken naar NL10RABO0151588953 tnv K.M.Bel of het op de avond van de disco m...

Technische Commissie 16 Juni

22 november Silvercup Dames 1

Nieuwsafbeelding

Op vrijdag 22 november om 20.30 uur speelt Dames 1 in de 4e ronde van de Silvercup thuis tegen streekgenoot Gouda. De bekeravonden op OMHC staan altijd bekend om de bijzondere sfeer. We hopen nu ook weer op heel veel supporters langs de lijn en op de tribune: kom allemaal om onze dames aan te moedigen!

De KNHB Silver Cup is een bekertoernooi voor Nederlandse hockeyclubs uitkomend i...

Evenementen 16 Juni

Zaterdag 30 november: Pannenkoekenontbijt

Nieuwsafbeelding

Op zaterdagochtend 30 november zal Heren 1 voor een heerlijk ontbijt zorgen. Om de eerste seizoenshelft smakelijk af te sluiten zullen wij vanaf 7:30 uur klaar staan met stapels zelfgebakken pannenkoeken!

Kom gezellig langs met jullie team of kinderen en eet er zelf stiekem ook eentje mee.

De met liefde gebakken pannenkoeken worden verkocht voor €2,50 per st...

Bestuur 16 Juni

ALV woensdag 27 november

Nieuwsafbeelding

Het is weer zo ver! Het bestuur nodigt u van harte uit bij de Algemene Leden Vergadering van woensdag 27 november 2019 om 20:00 uur in het clubhuis van OMHC.

De ALV is speciaal bedoeld voor al onze leden, vrijwilliger, ouders en verzorgers. Tijdens de ALV kunt u ons laten weten hoe u over verschillende onderwerpen denkt zodat dit eventueel toegelicht kan worden of verder geagendeer...

HockeyZaken Jeugd 16 Juni

Begeleiding van 60 teams

230 (ass-)trainers, managers en (ass-)coaches op de Jeugd (31 teams) en Jongste Jeugd (29 teams)

Naast de 15 trainer/coaches van selectie en opleidingsteams, zijn er 135 ouders die de teams van hun kinderen trainen, coachen of managen. Daarnaast zijn er nog eens 80 (senior/jeugd) leden die training geven aan andere teams.

Mede dankzij bovenstaande leden en ouders en ...

Algemeen 16 Juni

Wie kan de club verder helpen?

Wie kan de club verder helpen? Langs deze weg willen we onze leden, ouders van leden en overige geïnteresseerden uitnodigen hun hulp aan te bieden. Verschillende commissies zoeken altijd versterking.
Daarnaast willen wij je op de hoogte brengen van de specifieke vacatures die bij OMHC openstaan.
Vind je het leuk om je steentje bij te dragen? Interesse of vragen? Mail dan vrijblijven...

Barcommissie 16 Juni

Stem op OMHC!

Nieuwsafbeelding

Wij zijn genomineerd bij de Nederlandse Horeca Prijzen in de provincie Zuid Holland en maken daarmee kans om uitgeroepen te worden tot Sportkantine/Clubhuis van het Jaar in de provincie Zuid Holland of zelfs van heel Nederland.

Tot 25 november kan je op ons stemmen via https://www.horecaprijzen.nl/hockeyclub-o.m.h.c....

Algemeen 16 Juni

Vertrouwenscontactpersonen bij OMHC

Bij OMHC zijn 2 vertrouwenscontactpersonen actief: Mirianne Sprengers-Neugebauer en Heidi Flint . De Vertrouwenscontactpersoon is binnen de sportvereniging of sportbond het eerste aanspreekpunt voor iedereen die een vraag heeft over of te maken heeft met grensoverschrijdend gedrag en hier met iemand over wil praten en degene die preventief beleid opzet.

Naast dit netwerk van vert...

Algemeen 16 Juni

Lidmaatschap korting met de Rotterdampas

Nieuwsafbeelding

Indien u lid bent van onze vereniging en in het bezit van een geldige Rotterdampas, kunt u gebruik maken van de Rotterdampas-korting. Stuur hiervoor een kopie van de Rotterdampas (voor- en achterzijde), met vermelding van naam, bankrekeningnummer en tenaamstelling vóór 15 januari van het lopende seizoen naar [email protected]

OMHC zal dan in april van het lopende seizoen een ...

Arbitrage 16 Juni

CS+ opleiding

Nieuwsafbeelding

Clubscheidsrechter-plus (CS+) opleiding
Heb je plezier in het fluiten? De CS+ opleiding is er voor junior en senior leden maar ook voor ouders/verzorgers die plezier hebben in het fluiten van wedstrijden Je bent dus al in het bezit van een scheidsrechterskaart en je fluit al wedstrijden maar je wilt meer leren en nog beter worden. De CS+ opleiding wordt vanuit de KNHB gecoördineerd en bi...

Bestuur 16 Juni

OMHC is cashless

Nieuwsafbeelding

Het is tegenwoordig niet meer mogelijk om met contant geld te betalen aan de bar; geen cashgeld bevordert de veiligheid op de club.

Maak daarom gebruik van de PIN of contactloos betalen met bankpas of OMHC-pas.

Speciaal voor onze jeugdleden hebben we ook een OMHC-pas. Vraag hiernaar bij de bar. Deze pas kan je opwaarderen met de App "myNetPay". Daarmee heb je inzicht...

HockeyZaken Jeugd 16 Juni

Wedstrijden jeugd en E8-tallen op zondag

Veel verenigingen kampen met overvolle zaterdagen met wedstrijden welke nog om 18:00 uur aanvangen of zelfs nog later door uitloop van het programma. Daarnaast hebben zij lange wachtlijsten voor Jeugd en Jongste Jeugd om lid te worden. Tevens hebben deze verenigingen vaak relatief rustige zondagen, zo ook bij OMHC.

De KNHB en OMHC hebben afgelopen seizoenen positieve ervaringen op...

Zaalhockey 16 Juni

Samenwerking Leonidas

Nieuwsafbeelding

Het bestuur is verheugd te kunnen mededelen dat het de zaalcommissarissen is gelukt om voor komende winter een samenwerking hebben afgesloten met Leonidas over het gebruik van 1 "vast" veld in hun opblaashal. Ondanks het feit dat de afgelopen jaren de door ons gewenste beschikbare tijd in de verschillende sporthallen door diverse redenen verder is afgenomen zijn trainingen in de zaal voor het kom...