header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
3-5-2019

Tijd voor Trimteam 5?

Op dit moment raken onze 4 trimteams aardig vol en lijken er weinig mensen te gaan stoppen volgend seizoen. Tijd om te gaan inventariseren of er nog meer behoefte is om te komen hockeyen.

Dus bent u 30 jaar of ouder en zou u alsnog willen leren hockeyen of zou u het na al die jaren weer op willen pakken? Meldt u dan nu aan via [email protected]. Zet er in of u geen, weinig of veel ervaring heeft.

De trainingen zullen in de regel op maandag vanaf 21:00 uur zijn.

We realiseren ons inmiddels dat we geen volledig nieuw team zullen kunnen oprichten. We zullen er voor kiezen om komend jaar een Combi Team op te richten. Dit team zal bestaan uit nieuwe leden aangevuld met mensen van HLA + bestaande Trimteams die zelf niet spelen. Na komend seizoen (dus in seizoen 2020-2021) blijven voorlopig alleen de nieuwkomers en zal dit team als instroomteam ingezet worden. Het is voor huidige trimmers niet toegestaan om definitief over te stappen naar dit team.

Met dit 5e team kunnen ook wedstrijdjes gespeeld worden vanaf september om de 2 รก 3 weken tegen clubs in de omgeving. Zie voor meer informatie: https://trimhockey.info/

Als trimmer kunt u het hele jaar door trainen op de maandagavonden. De eerste 3 trainingen zijn kosteloos op proef.