header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
13-6-2019

Vacature barcommissie

Nieuws afbeelding OMHC kan niet zonder vrijwilligers, ook de barcommissie niet. Vanwege de groei van OMHC, moeten wij meegroeien, dit kan alleen met jouw hulp. Wil je meedenken met het beleid van de barcommissie, ook dan ben je van harte welkom.

Wij zijn op zoek naar mensen, vanaf 18 jaar, die ons huidige team willen komen versterken. De totale barcommissie bestaat uit 26 personen en het kader uit 5. Wij zijn op zoek naar iemand die vast wil gaan werken op vrijdagavond van 16.30-23.00 uur en op de zaterdagmorgen van 08.00-14.00 uur.
Tevens kunnen wij mensen gebruiken die incidenteel in kunnen vallen voor een bardienst (ook ad-hoc).
Hier staat ook een leuke vrijwilligersvergoeding tegenover.

Het kader wil graag uitbreiden om de taken wat meer te gaan verdelen. Er zijn veel nieuwe plannen, narrow casting goed vullen, bardiensten (ook ouders) optimaliseren, feesten, aanpassingen assortiment, beter inkoopbeleid, betere samenwerking met facilitair, gezonde kantine, duurzaam beleid en nog veel meer zaken. Dus wil je graag in het kader, maar kan of wil je geen bardiensten draaien dan is dit ook prima.

Affiniteit met diverse computerprogramma’s is een pré. Om alles de aandacht te kunnen geven die het verdient, willen we graag ons team versterken. Denk jij dit in je te hebben, reageer dan naar [email protected] of bel of stuur een appje naar 06 - 426 85 220.

Wij bieden een leuk en enthousiast team, diverse horeca trainingen, BHV opleiding met EHBO, vrijheid om eventueel bardiensten in te vullen, vrijwilligersvergoeding, meedenken in het beleid van de bar.

Wij horen graag van je!

Tonny van Herwaarden
Voorzitter Barcommissie