header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
27-9-2019

Start ijshockeyseizoen 2019-2020

Nieuws afbeelding Het ijshockeyseizoen is weer begonnen! De oefenwedstrijden behoren alweer tot het verleden en afgelopen zaterdag was de wedstrijd om de Ron Berteling Schaal. Een spannende wedstrijd waarin bleek dat we al een heel mooi team bij elkaar hebben staan. Cairox Hijs Hokij en Select 4-U Nijmegen Devils waren goed aan elkaar gewaagd. Een overtime was nodig, en in de 64e minuut wist onze nieuwe import Doug Rose het net te vinden om er zo voor te zorgen dat de Ron Berteling Schaal bij ons in Den Haag mocht blijven!

Deze spannende wedstrijd smaakt natuurlijk naar meer. En zo is 4 oktober de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen.

Een nieuw seizoen, waarin ook diverse wijzigingen doorgevoerd worden.

Aanvraag vrijkaarten

Afgelopen seizoen hebben we al aangegeven dat vrijkaarten alleen na uitnodiging beschikbaar gesteld worden. Dit wordt dit jaar nog strikter doorgevoerd. De zomer hebben wij hard gewerkt om een goed team samen te stellen, maar ook om hard te werken voor ons bestaansrecht. Geen enkele sportvereniging heeft het gemakkelijk, en dat geldt helaas ook voor ons. Met 50% meer kosten dan het vorige seizoen, moeten we zorgen dat de noodzakelijke inkomsten zeker gesteld worden.

Daarbij zijn alle vrijkaarten die wij hebben uitgedeeld, ingezet om zo onze club en sport bekend te maken, waarna wij hopen dat er mensen zijn die toch voor een seizoenkaart gaan kiezen.

Als trouwe bezoeker willen we jullie daarom overhalen om alsnog een seizoenkaart aan te schaffen. Bestel je een seizoenkaart in de maand oktober? Dan bieden we u een korting van €5, per kaart aan! Een reguliere seizoenkaart kost €100,- en een vak B/C seizoenkaart met eigen vaste zitplaats kost €120,-. In oktober kost deze dus €95,00 of €115,00. Voor jeugd tot en met 15 jaar en 66+ geldt nog een extra korting.

Let op, voor de vakken B/C zijn er nog slechts enkele plekken beschikbaar

Het aanvragen van een seizoenkaart kan door te mailen naar [email protected]

Ooievaarspas en termijnbetaling

We begrijpen uiteraard dat er mensen zijn die best eens een kaartje of een seizoenkaart willen kopen, maar dit financieel niet kunnen. We hebben ook hieraan gedacht en hierover met de gemeente gesproken. Vervolgens hebben wij groen licht gekregen en mogen wij met ingang van dit seizoen de korting van de Ooievaarspas aanbieden. Deze korting geldt vanaf de normale prijs en niet de kortingsprijs maar dankzij de Ooievaarspas is er een korting van 50% gerealiseerd.

Voor iedereen geldt dat we nog meer mee denken. Is het niet mogelijk om in één keer de seizoenkaart te betalen? Dan is het mogelijk om in termijnen te betalen. Neem hierover dus gerust contact met ons op.

Digitaal!

In de voorgaande jaren was het mogelijk om vrijkaarten op te halen bij de informatiebalie. Dit resulteerde regelmatig in lange rijen waarna men twee keer geduld moest hebben. Een keer om de vrijkaart op te halen en vervolgens om door de controle te komen. Daarom gaan we met ingang van dit jaar digitaal werken. Aangevraagde vrijkaarten worden via Universe verzonden naar het e-mailadres waarmee de aanvraag gedaan is. Deze digitale kaarten zijn zowel afgedrukt als op mobiele telefoon aan de beveiliging te tonen.

Consumptiemunten

Helemaal onbekend is het systeem niet. We hebben er immers in het verleden al mee gewerkt. En, ze zijn terug! Consumpties kunnen voortaan alleen met pin of met consumptiemunten worden betaald. Tijdens alle thuiswedstrijden zijn ze vanaf 19.00 uur te koop bij de informatiebalie. Hou er rekening mee dat de verkoop na de eerste pauze stopt. Pinnen kan altijd!