header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
2-10-2019

Nieuwe sponsor 3D Flow stelt zich voor

Nieuws afbeelding Ik ben zelfstandig professional brainspotting en ben sponsor van OMHC omdat ik het leuk vind om werk en privé (volle zaterdagen met drie hockeyende kinderen) te verbinden. De brainspotting die ik in de wijk aanbied is interessant voor mensen op OMHC en sowieso voor Nesselanders.Brainspotting is ontwikkeld bij de begeleiding van topsporters. Het is een vernieuwende methode om razendsnel je onbewuste innerlijke programmering (mentaal-fysiek-emotioneel) te ontwikkelen, zodat je voluit kunt gaan om te bereiken wat je wilt.

Iets concreter. Hoe wij iets beleven: uitdaging of prestatiedruk, moeten of willen, angst of plezier, wordt bepaald door eerdere ervaringen. Negatieve ervaringen die om wat voor reden dan ook niet goed verwerkt zijn, blijven als in bevroren toestand achter in de onbewuste delen van ons brein, waar de stressimpulsen (vluchten, vechten, bevriezen) en emoties gereguleerd worden. Dat geeft een innerlijke programmering: steeds wanneer iets in het huidige moment ons onbewust aan zo'n onverwerkte negatieve ervaring herinnert, komen de bijbehorende fysieke stressimpulsen en negatieve gevoelens en gedachten omhoog. Daardoor worden we geremd in plaats van dat we vrij en onbelemmerd kunnen doen wat we kunnen. Bijvoorbeeld scoren, maar ook: een goede presentatie houden, examens en toetsen maken zonder last van stress, toppresteren enz enz. Zelfs stoppen met roken.

Het onderscheidende van brainspotting is dat het een ingang biedt in de onbewuste delen van het brein waar deze programmeringen verankerd zijn: onze systemen voor stress- en emotieregulatie. Dit zijn gebieden die je met praten, coachen of positief denken niet kan bereiken. Met de brainspotting die ik aanbied, lossen negatieve programmeringen op en worden neutraal of zelfs positief. Positieve programmeringen breiden zich uit naar andere levensgebieden. Dat geeft nieuwe ruimte voor verdere ontwikkeling, zowel voor topprestaties als voor een beter gevoel en meer ontspanning.

Interesse? Ik ga graag met je aan de slag! Nu stress? Brainspotting werkt meestal direct en het sterkste gevoel geeft de sterkste verbetering. Daarom houd ik altijd wat ruimte vrij voor de hele korte termijn.

Aktie:
Iedereen die in de maand oktober een leuke, originele foto van het sponsordoek mailt ([email protected]) of appt (06-28406844) naar 3D Flow maakt kans op 1 gratis sessie brainspotting van een uur.