header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
6-6-2021

Indeling D-jeugd seizoen 2021-2022

De nieuw teams voor de D-lijn seizoen 2021-2022 zijn bekend! Je kunt de indelingen bekijken door in te loggen op de OMHC website. Vervolgens ga je naar Club -> Documenten -> Technische Commissie.
Lidnummer of wachtwoord vergeten? Stuur dan een mailtje naar: [email protected]

Teamindeling & vragen breedtesport
De teamindeling voor de breedtesport is tot stand gekomen op basis van de beoordeling van de prestaties gedurende het hele seizoen. De coaches, de trainers en Nico van Wersch hebben input geleverd. Bij de tweedejaars D is daarnaast rekening gehouden met de wederzijdse voorkeuren uit de enquête. Bij de eerstejaars D is naast de beoordeling input gevraagd van de Jongste Jeugd commissie.

Vragen en reacties op de teamindelingen kunnen gemaild worden naar Ida Ouweneel, coördinator van de D-lijn. [email protected]

Meet & Greet breedtesport
Op zaterdag 12 juni is de Meet & Greet voor de nieuwe breedtesportteams en hun ouders. Vanwege corona kan er maximaal één ouder per kind aanwezig zijn. De Meet & Greet vindt buiten plaats in kleinere groepen.
12.00 - 12.30 JD3, MD6 & MD7
12.45 - 13.15 MD3, MD4 & MD5

Vanaf maandag 14 juni tot en met zaterdag 3 juli kunnen de nieuwe teams 1 keer per week zelf trainen. Ook wordt er een oefenwedstrijd in een van deze weekenden gepland. Meer info hierover volgt.

Teamindeling & vragen prestatiesport
De indeling van de prestatieteams is tot stand gekomen op basis van de beoordeling van de prestaties gedurende het hele seizoen door coaches, trainers, de Breedtesport trainer en de lijncoördinatoren Prestatie Jongens en Meisjes.

Vragen en reacties op de teamindelingen prestatiesport kunnen gemaild worden naar Rene Westerhout, voorzitter TZ Prestatie: [email protected]

Trainingen prestatiesport
Vanaf woensdag 9 juni beginnen de prestatieteams (MD1/MD2/JD1/JD2) met trainen. Het verschilt per team wanneer de laatste training is.

MD1: woensdag & vrijdag van 18:15 – 19:30 uur
MD2: dinsdag & donderdag van 16:45 – 18:00 uur
JD1: woensdag van 18:15 – 19:30 & nog in te vullen
JD2: maandag van 18:15 – 19:30 & nog in te vullen

Omdat het aantal jongens D teams lange tijd onzeker was, konden we pas later beginnen met de invulling van de begeleiding. Het tweede trainingsmoment is daarom nog niet ingevuld. Wij verwachten de 2 resterende trainingsmomenten de komende dagen in te vullen.

Technische zaken
Marc Keur en René Westerhout