header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
30-10-2022

Update Zaalseizoen 2022 - 2023

Nieuws afbeelding Eerder informeerden wij jullie dat de Zadkine sporthal dit jaar niet beschikbaar zal zijn voor zaaltrainingen. Voor de jeugd O12, O10 en O8 hebben we de gymzaal bij OMHC gereserveerd maar voor de overige teams was er tot op heden nog geen alternatief.

Wij zijn dan ook blij te kunnen melden dat het de Zaalcommissie is gelukt om velden te huren in de blaashal van HC Schiedam. Zoals het er nu naar uitziet, zullen de breedteteams in de categorieën O14, O16 en O18 op maandag- en vrijdagavonden gaan trainen. De selectieteams trainen zeer waarschijnlijk op donderdag- en vrijdagavonden. Met de seniorenteams breedtesport gaan we in gesprek om de wensen wat betreft zaaltrainingen te inventariseren.

Wij zijn ons ervan bewust dat HC Schiedam niet naast de deur ligt, maar we zijn blij dat we een alternatief hebben gevonden. Een bijkomend voordeel is dat de balken klaarliggen en niet hoeven worden opgeruimd: de teams hebben dus echt een uur effectief trainingstijd. Zodra er meer bekend is over de trainingsdata en -tijden zullen wij deze communiceren.

Nu alle zaaltrainingen kunnen worden gefaciliteerd hebben we de zaalcontributie tegelijkertijd met de contributie voor het hockeyseizoen 2022/2023 in rekening gebracht.

René Westerhout
Technische Zaken Selectiesport

Vincent Snel
Technische Zaken Breedtesport