header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
14-9-2023

Materialen

Nieuws afbeelding Materialen & codes lockers
Aan het begin van het seizoen hebben alle jeugdteams materialen zoals ballen en hesjes gekregen. Als team ben je zelf verantwoordelijk voor deze materialen. De materialen die aan het einde van het seizoen missen worden bij het team in rekening gebracht.

Materialen opbergen
Dit betekent dat de ballentas altijd in de eigen locker wordt teruggezet, dat de locker goed wordt afgesloten en de code van de locker niet met te veel mensen wordt gedeeld. Zorg dus ook dat de code niet naar elkaar wordt geroepen.

Codes binnen het team houden
Het bestuur ontvangt signalen dat er spullen uit andere lockers worden "geleend”, omdat de codes niet alleen binnen het eigen team bekend zijn. Het is absoluut niet toegestaan om andere lockers dan die van je eigen team te openen. Mochten wij constateren dat er lockers van andere teams worden geopend, worden er maatregelen genomen. Onze verenigingsmanager past alle codes aan om ervoor te zorgen dat de codes weer alleen bekend zijn bij het team van de desbetreffende locker.

Gevonden voorwerpen bij de materialen
Trainingsmaterialen zijn een hoge kostenpost op onze begroting. De kosten dragen wij met elkaar. Samen zorgen we dat er geen materialen zoekraken. Mocht je ergens een tas onbeheerd zien staan, geef deze dan af aan de bar.

Vincent Snel
Technische Commissie