header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
2-1-2024

20 mei OMHC Familietoernooi

Nieuws afbeelding HET FAMILIETOERNOOI KOMT TERUG!
Waar leeftijd slechts een getal is en plezier en sportiviteit de boventoon voeren. In een sfeer van gezelligheid en samenhorigheid nodigen we families en vriendengroepen van alle leeftijden uit om deel te nemen aan een onvergetelijke dag vol enthousiasme en sportieve uitdagingen. Het enige wat je nodig hebt om mee te doen is een hockeystick - of je nu jong of oud bent, ervaren of beginner.

WIE MOGEN ER MEEDOEN?
Dit toernooi is veel meer dan alleen een sportevenement; het is een gelegenheid om met jouw familie, vrienden, teamgenoten, buren of collega’s samen te komen en de passie voor hockey te delen. Of je nu een doorgewinterde hockeyer bent of gewoon op zoek bent naar een leuke en actieve dag uit, iedereen is welkom om deel te nemen. Een team bestaat uit 8 tot 12 personen. Iedereen mag meedoen van 3 tot 99+ jaar, waardoor er ruimte is voor diverse generaties en vaardigheidsniveaus.
Dus vraag je opa, oma, beste vriendin, buurman, kleine nichtje of de moeder van de oppas van je goudvis en vorm een team!

WAT ZIJN DE SPELREGELS?
Het familietoernooi heeft al een rijke geschiedenis op onze club en hierdoor kon het niet anders dan het in ons lustrumjaar terug te laten komen. Het is uitgegroeid tot een geliefd evenement dat niet alleen de huidige generatie betovert, maar ook herinneringen oproept bij oud-leden die met nostalgie terugdenken aan de voorgaande jaren.
Wat de spelregels betreft, wordt het familietoernooi gespeeld in een 7 tegen 7 opstelling. Deze opzet zorgt voor een snelle en boeiende wedstrijd van maar 20 minuten, waarin iedereen actief betrokken is. Om de focus op sportiviteit en veiligheid te leggen, is alleen pushen toegestaan.

MEER ZIN IN WAT UITDAGING?
Voor de meer ervaren hockeyers is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een andere poule. Hier kunnen teams met een wat hoger niveau hun vaardigheden meten en genieten van meer uitdagende wedstrijden. Dit voegt een extra laag van opwinding toe aan het toernooi en geeft ervaren hockeyers de kans om hun competitieve geest te tonen (Deze poule gaat alleen door, mits er genoeg aanmeldingen zijn).

TAARTENBAKWEDSTRIJD, SPELLETJES EN NOG VEEL MEER
Zoals traditie is er dit jaar ook een taartenbakwedstrijd. Bak een taart of iets anders lekkers in het thema van jouw team. Alle baksels worden gejureerd en daarna gedeeld met iedereen. Het mooiste/leukste/lekkerste baksel wint een prijs.
Ben je nou niet zo goed in de keuken? Geen probleem. Er worden nog veel meer prijzen uitgedeeld. Zo is er een prijs voor het sportiefste team en het team met de leukste outfit.
Naast het toernooi, de bakwedstrijd, spelletjes op het OMHC-plein en een borrel achteraf steunen wij dit lustrumjaar ook het goede doel. Door de dag heen worden er lootjes verkocht en samen met onze sponsoren hebben wij leuke prijzen geregeld die verloot worden. De gehele opbrengst wordt gedoneerd aan Stichting Jarige Job!

HOE MELD JE JE AAN?
Om deel te nemen aan dit onvergetelijke (g)oud Hollands familietoernooi, volg je eenvoudig deze stappen:

  • Ga naar de link: https://forms.gle/zzo1amCZq7jPNPJe8, deze link leidt je rechtstreeks naar het inschrijfformulier op Google Docs.
  • Vul het formulier in: Eenmaal op de Google Docs-pagina, vul je het formulier in met de vereiste informatie. Bedenk een creatieve teamnaam die past bij het thema "(g)oud Hollands".
  • Teamgegevens: Voer de gegevens in van de teamcaptain en de namen van alle teamleden. Zorg ervoor dat alle informatie correct is ingevuld, dit vergemakkelijkt het communicatieproces.
  • Earlybird voorinschrijving: Als je slim bent en van de voordelen wilt profiteren, zorg dan dat je je team vóór 1 februari inschrijft. Hierbij krijgen de teams die zich inschrijven een gratis deelname voor twee leden.
  • Inschrijfkosten: De inschrijfkosten bedragen €5 per teamlid. Zorg ervoor dat de totale inschrijvingskosten worden betaald om de inschrijving definitief te maken. Dit kan gedaan worden via de aangegeven betaalmethoden.
  • Reguliere inschrijving: Als je de earlybird-deadline hebt gemist, wees gerust! De reguliere inschrijving is open tot 1 april.
Onthoud dat de definitieve inschrijving pas geldig is wanneer de inschrijfkosten volledig zijn betaald. Dus, verzamel je team, bedenk een geweldige teamnaam en maak je klaar voor een dag vol hockey, plezier en (g)oud Hollandse gezelligheid!

Laat de competitie even op de achtergrond en omarm de essentie van dit toernooi - een viering van familie, vriendschap en het spel van hockey. Bereid je voor op een dag vol lachende gezichten, opwinding op het veld en een ongeëvenaarde teamgeest. Dus, pak je hockeystick, breng je energie en enthousiasme mee, en laten we samen een geweldig hockey avontuur beleven dat generaties verbindt!

OMHC Lustrumcommissie