header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
26-6-2017

Breedtesport toernooi voor D-jeugd

Afgelopen zondag 25 juni vond sinds een paar jaar weer een D breedtesport meiden toernooi plaats op OMHC. Hoewel het weer niet helemaal meewerkte was het een mooie, leuke en leerzame dag.

3 thuisteams en 7 externe teams deden mee aan het toernooi dat om 9:30 uur begon met de eerste wedstrijden van elk 35 minuten. Ondanks dat er geen thema was benoemd waren enkele uitteams toch in bijzondere outfits gekomen. Dat gaf het een en ander toch weer extra kleur.

Clubs van Krimpen, Voorne, HDM, HCR, Ring Pass en HBR gaven acte de presence. MD3, MD4 en MD5 speelden ook tegen elkaar en dat leverde toch wel weer leuke potjes op. Uiteindelijk ging Krimpen er met de winst vandoor door een 1-0 overwinning op Voorne. Voorne dat MD3 van OMHC met een spannende strafballenserie nog verwees naar de strijd om het brons, dat dan ook weer gepakt werd tegen de meiden van MD4. MD5 werd keurig 5e van de 10 deelnemende ploegen.

Naast de poffertjeskraam was er een fotobooth waarbij de kinderen met 2 of 3 op de foto konden. Gezien de wachtrijen een groot succes.

Namens deze plek willen we alle ouders en vrijwilligers bedanken die deze dag tot een succes hebben gemaakt. Ook de sponsoren van de lunch Albert Heijn en Jumbo willen wij hartelijk bedanken voor hun bijdrage.

Volgend seizoen is de bedoeling dat we naast een D ook een C toernooi gaan organiseren op OMHC. Als je zin hebt om hieraan mee te helpen en over mee te denken meld je dan aan bij [email protected].

OMHC toernooicommissie