header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
7-9-2018

Betaling contributie 15 september

Nieuws afbeelding De afgelopen tijd zijn wij als bestuur bezig geweest om te onderzoeken of bepaalde zaken binnen onze organisatie verbeterd kunnen worden. Ook het innen van de contributie is hierbij aan bod gekomen en wij zijn van mening dat we hierin stappen kunnen maken. In maart/april van dit jaar hebben we met een groep van zo’n 100 OMHC leden getest of dit kan worden uitbesteed aan ClubCollect, een organisatie die ruime ervaring heeft met het innen van contributies bij andere hockeyclubs. Deze test is positief verlopen voor zowel de leden als de vereniging, waardoor we tijdens de laatste ALV hebben besloten om ClubCollect vanaf dit seizoen uit te breiden naar de reguliere contributies

ClubCollect is geen incassobureau, maar een ondersteunende partij die ervoor zorgt dat contributie innen makkelijker gaat. Voor zowel de leden als voor OMHC levert dit veel voordelen op. Het grootste voordeel voor leden is het betaalgemak en de mogelijkheid tot gespreid betalen met een maximum van 4 termijnen (hiervoor wordt wel een kleine administratieve bijdrage in rekening gebracht). Op 15 September 2018 zult u de contributie facturen voor het seizoen 2018-2019 ontvangen via ClubCollect. Alleen indien u heeft gekozen voor betaling in twee keer zult u een tweede contributie factuur eind November ontvangen.

Wat gaat er veranderen?
ClubCollect neemt de administratieve verwerking van de contributie-inning over. Via e-mail, sms en/of per post zal ClubCollect u betaalverzoeken sturen namens OMHC. Met de link in de berichten die u ontvangt, kunt u naar uw persoonlijke betaalpagina gaan. In deze beveiligde omgeving kunt u aangeven op welke manier u wenst te betalen. U kunt namelijk kiezen tussen een betaling ineens of een gespreide betaling. Gespreide betalingen gaan altijd middels automatische incasso, maar bij een betaling ineens heeft u de keuze tussen een betaling via automatische incasso en een betaling via iDEAL. Bij de keuze voor gespreid betalen ontvangt u altijd een aankondiging voordat een bedrag wordt afgeschreven, zodat u altijd op de hoogte bent. Op uw persoonlijke betaalpagina kunt u ook alle facturen inzien en zonodig vragen stellen over een bepaalde factuur.
Omdat ClubCollect u betaalverzoeken zal sturen namens de club, zullen er enkele persoonsgegevens worden gedeeld zoals het adres, telefoonnummer en e-mailadres. Deze persoonsgegevens zullen nooit worden verspreid en nooit worden gebruikt voor commerciële doeleinden. De verwerking van de persoonsgegevens zal plaatsvinden geheel conform de vereisten onder de General Data Protection Regulation van de Europese Unie (EU2016/679.13-14).
Voor meer informatie over ClubCollect verwijzen wij u naar www.clubcollect.com/nl/members. Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot deze samenwerking kunt u altijd terecht bij de penningmeester ([email protected]). Indien er tijdens de samenwerking vragen of onduidelijkheden zijn, staan zowel wij als ClubCollect hier altijd voor open.

Emiel Jongerius
Penningmeester