header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
25 April

Penningmeester gezocht

Nieuws afbeelding Het bestuur van OMHC zoekt onder haar leden of ouders van leden een nieuwe penningmeester. Voor onze financieel meer dan gezonde club! Hij of zij zal ingewerkt worden door onze huidige penningmeester die i.v.m. een nieuwe betrekking deze taken niet meer optimaal kan combineren.

Wij zoeken iemand met een financiƫle achtergrond. Taken bestaand uit o.a. het betalen van facturen, samenwerken met Club Collect aangaande het incasseren van de contributie, samenwerken met een vrijwilliger die de Rotterdampas vergoeding inventariseert en de zaal coƶrdinator die de zaalfacturen beheert.
1x per jaar zal de kascontrole commissie meekijken en met verbeteringen en adviezen komen. Op de achtergrond boekt de accountant alle bedragen op de gewenste grootboekrekeningen. Onder leiding van de accountant wordt de jaarrekening opgemaakt waarna, na advies van de kascontrole commissie, deze in de Algemene Leden Vergadering vastgesteld wordt. 1x per maand neemt u deel aan de bestuursvergaderingen die op dinsdagavond plaatsvinden van 20:00 - 22:00 uur.

De aanstelling zal in principe voor 3 seizoenen zijn en er zal een VOG verklaring overlegd moeten worden. Aan het aanvragen van de VOG zijn voor u geen kosten verbonden.

Heeft u interesse meldt u zich dan aan bij [email protected].