header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
16-6-2018

GH en AV trofee seizoen 2017-2018

Nieuws afbeelding Op de vrijwilligersavond georganiseerd door de jubileum commissie met gastsprekers sportvoedingsdeskundige Henk Jan Koershuis en oud international Kim Lammers zijn de AV en GH trofeeën uitgereikt.

Winnares van 2017 Noelle Snel bracht de Georgina Hagen wisselbeker terug. Kim Lammers reikte de trofee uit aan de nieuwe winnares Megan van den Heuvel. Zij kreeg de prijs omdat ze naast keepen in MA1 ook sinds jaar en dag met veel enthousiasme de keeperstrainingen verzorgt, daarnaast ook nog actief is in de evenementen commissie en regelmatig als huisfotograaf actief is.

Bij de jongens werd de Alexander Vreede trofee uitgereikt aan Armando van den Berg. Onder coach Jordy Slieker speelt hij in de JB1. Al 6 jaar traint hij diverse teams bij OMHC. Afgelopen jaar heeft hij zowel JD2 als J8E1 getraind en heeft af en toe bij M6E8 als trainer ingesprongen. Vorig jaar, onder praktijkbegeleiding van Luuk Sprengers, heeft hij zijn HT2 trainersdiploma gehaald bij de KNHB. Ook heeft hij al veel wedstrijden gefloten met veel enthousiasme. Kim Lammers kon hem daarom ook terecht in het zonnetje zetten.