header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
26-10-2020

18 november online scheidsrechters-examen

Nieuws afbeelding Op woensdag 18 november wordt er weer een scheidsrechters-examen afgenomen. Dat zal voor het eerst online gebeuren, dus thuis op een telefoon, laptop of PC en zonder coronabeperkingen.

De jeugdleden die geacht worden hun scheidsrechterskaart te halen, krijgen hier binnenkort een persoonlijke e-mail over vanuit de KNHB met daarin een link naar het nieuwe KNHB college, ter voorbereiding op het examen.

Alle A- en B-Jeugdleden zijn al aangemeld voor deelname aan het examen. Deelname aan het examen is verplicht vanaf het moment dat men gaat spelen in de B-Jeugd. Jeugdleden die zonder opgave van reden niet deelnemen aan het examen zullen worden uitgenodigd voor een gesprek met de arbitragecommissie.

Ouders, trimmers of andere geïnteresseerden zijn hierbij van harte uitgenodigd om ook deel te nemen. Inmiddels hebben zich al een aantal ouders aangemeld. Vooral de ouders van kinderen die actief zijn in de E- en D-jeugd worden gevraagd deel te nemen aan het examen.
Vanaf de D-Jeugd worden de wedstrijden uitsluitend begeleid door scheidsrechters die in het bezit zijn van een scheidsrechterskaart.

Ouders die deel willen nemen aan het examen dienen zich eerst via de website (Lid worden OMHC) als vrijwilliger in te schrijven. Ter voorbereiding op het examen wordt daarna het KNHB College geactiveerd.

Deelname als vrijwilliger aan het examen kan door middel van het sturen van een e-mail naar [email protected]. Uiteraard zijn we ook bereikbaar via dit e-mail adres voor eventuele overige vragen.

Veel succes met de voorbereiding.

Martijn Mooij
Arbitragecommissie