Hockeygear Link
Trimhockey
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
Terug

Trimhockey

Een enthousiaste en gedreven groep mannelijke en vrouwelijke hockeyers uit Nesselande en omstreken, vanaf ongeveer 30 jaar en ouder met uiteenlopende spelniveaus. Dat is trimhockey bij OMHC in een notendop. Veel trimhockeyers zijn actief betrokken clubleden en zijn bijvoorbeeld actief als trainers, coach of commissielid binnen de vereniging.

Trimhockey is geschikt voor iedereen, ook voor de beginnende hockeyer. Leeftijd en ervaring zijn ondergeschikt aan spelplezier. U kunt altijd een keer meetrainen om te ervaren of hockey dé sport voor u is!

Bij OMHC zijn verschillende groepen trimhockeyers actief. Zo zijn er veel ouders van hockeyende kinderen die nu zelf ook enthousiast zijn geworden om het spelletje te leren. Er zijn meer ervaren spelers die liever doordeweeks spelen. Ook zijn er sportievelingen die bijvoorbeeld jarenlang gevoetbald hebben, maar die hebben ontdekt dat hockey eigenlijk veel leuker is.

De maandagavond is het domein van de trimmers. Er wordt gespeeld in 6 competitieteams. De wedstrijden worden tussen 21:00 en 22:30 gespeeld.

Op de avonden dat er geen competitiewedstrijden zijn, wordt er getraind. Ook de trainende trimmers en veteranen zijn welkom bij deze trainingen (maandagen veld 1, 2 en 3, 21:00-22:30 uur). De meer ervaren hockeyers gaan na een korte warming-up meestal een wedstrijdje spelen, de minder gevorderde spelers krijgen training van een aangewezen trainer.

Ook op donderdagavond zijn meerdere groepen actief:
- Een gemengde groep trainende trimmers traint aan het verbeteren van de technische vaardigheden en speelt als afsluiting het een wedstrijdje. Alle niveaus inclusief beginners kunnen bij deze groep terecht (donderdagen veld 3, 21:00-22:15 uur).
- De spelende trimmers, trainen gezamenlijk met overige gevorderde trimmers en de veteranen L (donderdagen veld 1, 21:00-22:30 uur).

De teams spelen mee in respectievelijk de Haagse en Rijnmondse trimcompetities. Kijk voor de actuele planning van de wedstrijden van de trimcompetities op trim-hockey.nl. Bij thuiswedstrijden op (maan)dagen van (een van) de teams kan er wel gewoon worden getraind door de overige trimmers, want veld 3 is van 21:00-22:30 ook (deels) gereserveerd voor de trimmers.

Interesse of niewsgierig geworden? Een (paar) keer (vrijblijvend) meedoen? Dit is mogelijk! Je kan ook altijd een keer komen kijken en/of sfeer proeven om te bepalen of het iets voor jou is.

Als je besluit je aan te sluiten bij het trimhockey is het van belang de volgende attributen in je bezit te hebben:
- Hockeystick (tijdens proeftrainingen zijn leensticks beschikbaar)
- Kunstgraschoenen
- Scheenbeschermers
- Bitje (sinds kort verplicht bij hockey)

Voor al uw resterende vragen kunt u contact opnemen via [email protected].