header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
Bestuur 16 Juni

ALV woensdag 26 mei

Nieuwsafbeelding

Op woensdag 26 mei om 20:00 uur vindt de Algemene Ledenvergadering (ALV) weer plaats. Ook deze keer is de ALV, vanwege de coronamaatregelen, niet in ons eigen clubhuis, maar digitaal via Zoom. Om deel te kunnen nemen aan de ALV, vragen we je om je uiterlijk maandag 24 mei in te schrijven via de link die per mail op 8 mei jl. verstuurd is.
Je ontvangt na inschrijving op het opgegeven e-mail...

Bestuur 16 Juni

Opzeggen lidmaatschap (jongste-)jeugdleden

Nieuwsafbeelding

Overweeg jij (of je zoon/dochter) om volgend jaar niet meer te gaan hockeyen? Zeg dan tijdig je lidmaatschap op.

De opzegging van je lidmaatschap moet voor (jongste-)jeugdleden vóór 1 juni 2021 door OMHC ontvangen zijn en dient via LISA-Teams (bereikbaar door op de OMHC site in te loggen) te worden ingediend. Een opzegging bij een coach/trainer is geen officiële opzegging! Een opzeg...

Technische Commissie 16 Juni

Carrousseltrainingen selectieteams

Vooruitlopend op komend seizoen willen we leden van de selectieteams de gelegenheid geven om (wederom) met elkaar kennis te maken. Daarom organiseren we carrouseltrainingen waarbij de huidige 2e jaars spelers uit selectieteams samen trainen met de 1e jaars spelers van de oudere lijn.

Deze trainingen vinden plaats op maandag 10 en 17 mei. En op dinsdag 11, 18 en 25 mei.

Facilitaire Commissie 16 Juni

OMHC to go

Nieuwsafbeelding

Vanaf 1 mei opent OMHC een eigen to go-bar. We verkopen koffie, thee en alle soorten fris- en sportdranken. Helaas blijft het clubhuis wel gesloten. Het consumeren van de to go dranken gebeurt buiten het sportcomplex. Na aankoop verlaat je dus het terrein. Tenzij je een team begeleidt of gaat hockeyen, dan mag je je drankje meenemen naar het sportveld en daar op drinken.

Let op: i...

Technische Commissie 16 Juni

Trainingsschema en meivakantie

Trainingsschema
Vanaf woensdag 28 april vervalt de avondklok. Dit betekent dat er weer getraind wordt volgens het oorspronkelijke schema. Dit in tegenstelling tot wat in de nieuwsbrief van vorige week stond. In de OMHC app en op de website vind je het actuele schema.

Meivakantie
De start- en einddata voor meivakantie verschillen per school. We houden daarom de volgende...

Facilitaire Commissie 16 Juni

Haal de OMHC koffie in huis

Nieuwsafbeelding

Mis je de heerlijke koffie uit het OMHC clubhuis? Vanaf nu kan je onze verse koffiebonen bestellen. Je helpt daarmee OMHC en tegelijkertijd geniet je van lekkere verse kofiie thuis of op kantoor.

Een zak met 1 kilo normale bonen heb je al voor €12,95 en een zak speciale espressobonen voor €15,95. Je kunt ze bestellen door een mail te sturen naar [email protected]

Algemeen 16 Juni

Camera's veld 2

Nieuwsafbeelding

Sinds dinsdag 16 maart staan er 2 camera’s op veld 2. Met onder andere subsidie van Rotterdam Sport Support hebben we dit systeem kunnen aanschaffen voor onze club.
Hiermee kunnen wedstrijden en trainingen online opgenomen en gestreamd worden. Zeker in tijden zoals deze waarin we weinig zien van onze kinderen en onze topteams zal dit een welkome aanschaf zijn waar hopelijk veel leden gebrui...

Algemeen 16 Juni

Wie kan de club verder helpen?

Wie kan de club verder helpen? Langs deze weg willen we onze leden, ouders van leden en overige geïnteresseerden uitnodigen hun hulp aan te bieden. Verschillende commissies zoeken altijd versterking.
Daarnaast willen wij je op de hoogte brengen van de specifieke vacatures die bij OMHC openstaan.
Vind je het leuk om je steentje bij te dragen? Interesse of vragen? Mail dan vrijblijvend...

Algemeen 16 Juni

Vertrouwenscontactpersonen bij OMHC

Bij OMHC zijn 2 vertrouwenscontactpersonen actief: Mirianne Sprengers-Neugebauer en Heidi Flint. De Vertrouwenscontactpersoon is binnen de sportvereniging of sportbond het eerste aanspreekpunt voor iedereen die een vraag heeft over of te maken heeft met grensoverschrijdend gedrag en hier met iemand over wil praten en degene die preventief beleid opzet.

Naast dit netwerk van vertrou...