Arbitrage 16 Juni

Herexamen scheidsrechterskaart 23 november

Nieuwsafbeelding

Vrijdag 12 oktober hebben 75 leden deelgenomen aan het examen om een scheidsrechterskaart te halen. Een geweldige opkomst waar we heel erg blij mee zijn. Waar we minder blij mee waren was het slagingspercentage onder de A- en B-Jeugdleden, deze was zeer teleurstellend.

Op 23 november om 20:00 uur organiseren we een herexamen, een goede voorbereiding op het examen vergroot de slagin...

Technische Commissie 16 Juni

Trainingen herfstvakantie

Nieuwsafbeelding

In de herfstvakantie trainen de selectie- en opleidingsteams bij de junioren en de seniorenteams in principe gewoon door op hun vaste trainingsdagen en tijden.

Voor de jongste jeugd is er tijdens de herfstvakantie geen training!

De keeperstrainingen op 19 en 26 oktober komen te vervallen.

Let op! Zaterdag 27 oktober is voor een aantal teams een competi...

Algemeen 16 Juni

Gratis ijshockeywedstrijd bijwonen

Op vrijdag 19 oktober speelt Cairox Hijs Hokij tegen Microzeaters Limburg op de Uithof in Den Haag.

Voor deze wedstrijd zijn voor verenigingen weer gratis kaarten beschikbaar. Stuur hiervoor een mail naar [email protected] , vermeld wel dat je lid bent van OMHC en hoeveel kaarten je wilt hebben. Iedere aanvrager krijgt een bevestiging. Aanmelden kan tot en met 11 oktob...

Facilitaire Commissie 16 Juni

Nieuwe koffie automaten

Nieuwsafbeelding

Vrijdag 12 oktober zijn de nieuwe koffie automaten geïnstalleerd, waardoor wij voortaan naast de bonen koffie ook een cappuccino kunnen gaan aanbieden met een schuimlaag van verse melk.

Naast de cappuccino komt o.a. ook een latte macchiato in het assortiment en de al bekende thee en chocolademelk blijft ook nog te koop. Dus kom vooral genieten van onze nieuwe warme dranken. ...

Sponsor Commissie 16 Juni

Nieuwe sponsor Outdoor Valley

Nieuwsafbeelding

Teambuilding, feestje of op outdoor kamp? Dat kan op steenworp afstand bij onze nieuwe sponsor Outdoor Valley . Survival, klimmen, vlotbouwen, kanovaren, lasergamen, paintball etc. Maar ook skiën, snowboarden en tuben! Het hele jaar is er genoeg te beleven!

OMHC Sponsorcommissie ...

Evenementen 16 Juni

Mosselavond Heren 1

SAVE THE DATE!

Op vrijdag 16 november nodigt Heren 1 iedereen uit voor een geheel verzorgde avond vol hapjes, drankjes, muziek en meer! Het hele team staat voor jullie klaar, voor jong en oud zullen er activiteiten zijn en na afloop hebben we zelfs een BOB service!

Meer informatie volgt spoedig!! ...

Evenementen 16 Juni

Clinic Heren 1

Nieuwsafbeelding

Komende winter willen wij van Heren 1 dolgraag weer een teamtrip naar het buitenland maken. Afgelopen seizoen zijn wij 3 dagen in Malaga geweest, waar we de basis legden voor de tweede seizoenshelft. Hiervoor is natuurlijk geld nodig.

We zijn op verschillende fronten bezig een bedrag in te zamelen om weer een dergelijke trip te maken.
Op zaterdag 20 oktober nodigen wij de ...

Toernooien 16 Juni

3 tegen 3 pannenkoekentoernooi voor de D en C lijn

Op zaterdag 20 oktober organiseert OMHC een 3 tegen 3 Pannenkoeken toernooi. De ruimtes zijn klein, het spel is technisch en het niveau is hoog! Een spectaculair veldhockeytoernooi dus waarbij je met twee vrienden/vriendinnen de strijd aan gaat met andere teams. Deze 3 hoeven dus niet uit hetzelfde team te komen en jongens en meisjes spelen door en met elkaar.
Dit toernooi is dus ook gesc...

Zaalhockey 16 Juni

Dames gezocht voor zaalhockeyteam

Heb je zin om deze winter lekker te zaalhockeyen? Meld je dan aan voor een dames zaalteam. We zoeken nog 3 tot 6 dames. We gaan wekelijks trainen en spelen 6 keer competitie, op zondagmiddag.

Dames uit alle teams (en van alle clubs) zijn welkom, minimum leeftijd is waarschijnlijk 30 jaar, maar dat hangt er nog vanaf hoe we worden ingedeeld. Zaalhockey ervaring niet nodig, hockey er...

Website 16 Juni

Nieuwe OMHC club app!

Met de input van veel hockeyclubs en gebruikers is er een geheel nieuwe OMHC club app gebouwd. De app wordt automatisch ge-update via iTunes of Google Play. Let op, maak je al gebruik van iOS12 dan werkt de vorige versie van de app niet meer.
Als je inlogt krijg je nu een persoonlijke timeline te zien met wat voor jou en je gezin de komende periode relevant is.

Wat is er v...

Bestuur 16 Juni

Opening nieuwe waterveld

Nieuwsafbeelding

Zondag 16 september werd ons hoofdveld om 12:00 uur met veel trots geopend. Conny Hagen, het jongste lid Floris Hofstetter en het langst nog spelende lid Hans de Wit openden officieel het veld door een champagnefles te ontkurken waaruit 450 ballonnen de lucht van Nesselande ingingen.Het Duo Beton voorzag het gehele spektakel van Rotterdamse feedback...Onze club me...

Arbitrage 16 Juni

Scheidsrechters met "OORTJES"

Nieuwsafbeelding

Communicatiemiddelen doen steeds vaker hun intrede in de hockeysport. Op de hoogste niveaus zijn de 'oortjes' niet meer weg te denken. Maar ook voor de begeleiding van jeugdleden die hun eerste schreden op het scheidsrechter pad zetten, biedt het uitkomst.

Na een geslaagde eerste pilot vorig seizoen, zie ook bijgaand artikel uit de Hockeykant-Rotterdam, zal het systeem dit seizoen ...

Bestuur 16 Juni

Betaling contributie 15 september

Nieuwsafbeelding

De afgelopen tijd zijn wij als bestuur bezig geweest om te onderzoeken of bepaalde zaken binnen onze organisatie verbeterd kunnen worden. Ook het innen van de contributie is hierbij aan bod gekomen en wij zijn van mening dat we hierin stappen kunnen maken. In maart/april van dit jaar hebben we met een groep van zo’n 100 OMHC leden getest of dit kan worden uitbesteed aan ClubCollect, een organisat...

HockeyZaken Jeugd 16 Juni

Jeugdwedstrijden op zondag

De hockeysport is de afgelopen jaren enorm gegroeid waardoor veel verenigingen het aantal Jeugdleden heeft zien groeien, ook OMHC heeft deze groei doorgemaakt en zal komend seizoen met een record aantal jeugdteams starten.

Verenigingen zagen door deze groei de wachtlijsten toenemen doordat de beschikbare veldcapaciteit niet meer voldoende was om alle teams op zaterdag te laten spel...

Algemeen 16 Juni

Vertrouwenscontactpersonen bij OMHC

Bij OMHC zijn 2 vertrouwenscontactpersonen actief: Mirianne Sprengers-Neugebauer en Heidi Flint . De Vertrouwenscontactpersoon is binnen de sportvereniging of sportbond het eerste aanspreekpunt voor iedereen die een vraag heeft over of te maken heeft met grensoverschrijdend gedrag en hier met iemand over wil praten en degene die preventief beleid opzet.

Naast dit netwerk van vert...