header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
Technische Commissie 16 Juni

Vacature Technisch Coördinator Jeugd Prestatie Teams

Technisch Coördinator Jeugd Prestatie Teams bij OMHC in Nesselande.

Heb jij affiniteit met de hockeysport, ervaring met het trainen en/of coachen van jeugdteams en wil je samen met het bestuur van OMHC werken aan de organisatiedoelen van onze club? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
Het technische beleid van onze hockeyclub vertalen naar de prestaties op ...

HockeyZaken Jeugd 16 Juni

Sevens Toernooi – vrijdag 7 april

Nieuwsafbeelding

Op vrijdagavond 7 april organiseert OMHC voor de O18, O16, O14 en O12 een Sevens toernooi. De wedstrijden starten om 19:00 uur. Natuurlijk sluiten we de avond af met een drankje. Ook ouders zijn van harte welkom om gezellig een drankje te komen doen.

Wat is Sevens?

Sevens zegt het al ; we spelen deze avond 7 tegen 7. De wedstrijden worden op een half veld gespeeld ...

Bestuur 16 Juni

Sportiviteit & Respect

Nieuwsafbeelding

Iedereen wil plezier beleven op en rond het hockeyveld. Of je speler, trainer/coach, scheidsrechter, vrijwilliger of ouder bent en ongeacht het niveau dat je speelt. Helaas krijgen we nog te veel meldingen van onbehoorlijk en onsportief gedrag van begeleiding en toeschouwers.We hechten als vereniging veel waarde aan een veilig sportklimaat, waar we respectvol met elkaar omgaan.

Moe...

Algemeen 16 Juni

Kom Oranje aanmoedigen in de FIH Pro League

Nieuwsafbeelding

In juni spelen de Oranje Dames & Heren hun thuiswedstrijden tegen de beste landen van de wereld. Deze wedstrijden worden gespeeld in Eindhoven en Amsterdam. Ook dit jaar wordt het weer een groot OranjeHockey feest!

Kom Oranje aanmoedigen naar de overwinning! Tickets zijn te koop via: https://fihproleague.nl/...

Bestuur 16 Juni

OMHC 50 jaar

OMHC viert dit jaar en dus ook komend seizoen het 50-jarige bestaan. Het lustrumjaar willen we graag vieren met leuke activiteiten en acties, bijvoorbeeld festiviteiten tijdens het openingsweekend, het gala en een lustrumtrui. We zijn daarom op zoek naar enthousiastelingen die het leuk vinden om het lustrumjaar vorm te geven.

Wil jij meedenken en activiteiten en acties organiseren?...

Algemeen 16 Juni

Vacatures, help jij mee binnen OMHC

Nieuwsafbeelding

Wie kan de club verder helpen? Langs deze weg willen we onze leden, ouders van leden en overige geïnteresseerden uitnodigen hun hulp aan te bieden. Verschillende commissies zoeken altijd versterking.
Daarnaast willen wij je op de hoogte brengen van de specifieke vacatures die bij OMHC openstaan.
Vind je het leuk om je steentje bij te dragen? Interesse of vragen? Mail dan vrijblijvend...

Algemeen 16 Juni

Vertrouwenscontactpersonen bij OMHC

Bij OMHC zijn 2 vertrouwenscontactpersonen actief: Mirianne Sprengers-Neugebauer en Martin Weteling. De Vertrouwenscontactpersoon is binnen de sportvereniging of sportbond het eerste aanspreekpunt voor iedereen die een vraag heeft over of te maken heeft met grensoverschrijdend gedrag en hier met iemand over wil praten en degene die preventief beleid opzet.

Naast dit netwerk van ver...