header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
Technische Commissie 16 Juni

Nieuw trainingsschema

Vanaf 3 maart mogen de senioren tot 27 jaar weer trainen en onderlinge wedstrijden spelen. Daarom is er een nieuw trainingsschema gemaakt. Het kan zijn dat je trainingstijd gewijzigd is, check daarom goed het schema.

Het nieuwe schema vind je in de OMHC-app en op de OMHC website: https://omhc.nl/site/Default.asp?option=960&l=2&t=1&pid=141&d=1#trainingschema
<...

Technische Commissie 16 Juni

Trainingen voorjaarsvakantie

In de voorjaarsvakantie is er geen training voor de breedtesport teams. De (jeugd)selectieteams trainen wel door in deze vakantie.
Vanaf maandag 1 maart wordt er weer volgens het trainingsschema getraind door de jeugd en jongste jeugd. Het schema kan nog wel aangepast worden na de persconferentie van het kabinet op 23 februari.

Marc Keur
Technische Commissie...

Algemeen 16 Juni

Nieuwe oude informatie op onze website

Nieuwsafbeelding

Sinds een jaar na de oprichting van OMHC in 1973 was er een weekbulletin, de "Ommoordiaan" genoemd. Dit was van origine om de leden te informeren over de geplande wedstrijden.

Deze meer dan 750 edities die tot 2004 werden gemaakt door een eigen redactie met een echte typemachine.
Familie Kuijpers heeft de meeste van deze 750 bulletins bewaard. Hieruit is de afgelopen tijd he...

Algemeen 16 Juni

Wie kan de club verder helpen?

Wie kan de club verder helpen? Langs deze weg willen we onze leden, ouders van leden en overige geïnteresseerden uitnodigen hun hulp aan te bieden. Verschillende commissies zoeken altijd versterking.
Daarnaast willen wij je op de hoogte brengen van de specifieke vacatures die bij OMHC openstaan.
Vind je het leuk om je steentje bij te dragen? Interesse of vragen? Mail dan vrijblijvend...

Algemeen 16 Juni

Vertrouwenscontactpersonen bij OMHC

Bij OMHC zijn 2 vertrouwenscontactpersonen actief: Mirianne Sprengers-Neugebauer en Heidi Flint. De Vertrouwenscontactpersoon is binnen de sportvereniging of sportbond het eerste aanspreekpunt voor iedereen die een vraag heeft over of te maken heeft met grensoverschrijdend gedrag en hier met iemand over wil praten en degene die preventief beleid opzet.

Naast dit netwerk van vertrou...