Hockeygear Link
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
Bestuur 16 Juni

Slotdag OMHC - zondag 23 juni

Nieuwsafbeelding

Het is weer tijd voor onze jaarlijkse Slotdag, die dit jaar plaatsvindt op zondag 23 juni. We hebben een fantastisch programma voor jullie samengesteld om het seizoen feestelijk af te sluiten en het 50-jarig bestaan van OMHC te vieren. Hieronder vind je alle details.

Clinic door Dames 1 en Heren 1
Onze Dames 1 en Heren 1 organiseren een clinic voor al onze jonge leden tot e...

Bestuur 16 Juni

Supportersbus kampioens/promotiewedstrijd Dames 1

Er zijn al 6 OMHC teams die met de kampioensschaal in hun handen hebben gestaan. Aankomende zondag 16 juni strijd Dames 1 in de laatste wedstrijd nog om promotie naar de 2e klasse. Een gelijkspel uit bij HC Kieviten tijdens deze laatste competitiewedstrijd zou de promotie naar de 2e klasse betekenen. Met een overwinning wordt Dames 1 zelfs kampioen in de 3e klasse!

We willen met z...

Algemeen 16 Juni

Opzeggen lidmaatschap senioren

Nieuwsafbeelding

Ben je senior lid bij OMHC en stop je volgend seizoen met hockeyen? Zeg dan uiterlijk 1 juli a.s. je lidmaatschap op via LISA-teams (bereikbaar door op de OMHC site in te loggen). Een opzegging bij een coach/trainer is geen officiële opzegging. Een opzegging onder voorbehoud wordt als een definitieve opzegging behandeld.
Houd er rekening mee dat bij opzeggingen die na 1 juli a.s. worden ont...

Technische Commissie 16 Juni

6 kampioenen en Dames 1 en Trim 3 nog kanshebber

Nieuwsafbeelding

Het seizoen zit er al weer bijna op. Alleen enkele senioren teams moeten hun competitie nog afronden. Hier houden we bij welke teams kans maken op het kampioenschap. Nadat eerder al JO16-1, MO12-4, MO18-5 en DO25-3 kampioen zijn geworden konden we afgelopen weekend nog is 2 kampioenen noteren. MO16-4 is kampioen geworden nadat ze met 5-0 wonnen van Forescate. MO12-1 is kampioen geworden ...

Technische Commissie 16 Juni

Technische staf senioren selectieteams

Met trots kunnen we bekend maken dat de technische staf voor de senioren selectieteams van 2024/2025 onveranderd blijft.

Heren 1
Hoofdtrainer: Luuk Sprengers
Assistent trainer: Maarten Rijnders
Manager: Jurgen Stoutjesdijk

Afgelopen maanden is gezocht naar een nieuwe hoofdtrainer voor Heren 1. Luuk had namelijk aangegeven na vele seizoenen plezier...

Technische Commissie 16 Juni

Proces teamindelingen seizoen 2024-2025

Terwijl de laatste wedstrijden van dit seizoen worden gespeeld, zijn wij druk bezig met de teamindelingen voor volgend jaar. Hieronder hebben we wat informatie over de totstandkoming van de nieuwe (jongste) jeugdteams voor volgend seizoen op een rijtje gezet.

Jongste Jeugdteams (O7 t/m O10)

De indeling van de Jongste Jeugdteams wordt gedaan door de lijncoördinatoren ...

Bestuur 16 Juni

Koop en verkoop je OMHC kleding via Club Trade

Nieuwsafbeelding

Sinds kort heeft OMHC een abonnement op Club Trade, een marktplaats voor tweedehands sportkleding. Via de OMHC pagina op Club Trade kun je gemakkelijk gebruikte OMHC kleding kopen of verkopen.

Hoe werkt het? Download de Club Trade app in de Apple App Store of Android Play Store of registreer je via https://clubtrade.nl/ . Kies voor ‘OMHC’ in de app of op de site en start met de ko...

Evenementen 16 Juni

Aankomende evenementen

De meivakantie is voorbij en dus zijn we gestart met alweer het laatste deel van de veldcompetitie in dit ‘Gouden’ hockeyseizoen! Er staan veel sportieve en gezellige evenementen op de agenda:

SAVE THE DATES

Maandag 20 mei: (G)OUD Hollandsch Familietoernooi
Met 16 aangemelde teams gaan we er een mooie en sportieve 2de Pinksterdag van maken! De inschrijving is ...

Algemeen 16 Juni

Opzeggen lidmaatschap (jongste-)jeugdleden

Nieuwsafbeelding

Overweeg jij (of je zoon/dochter) om volgend seizoen niet meer te gaan hockeyen (bij OMHC)? Uiteraard vinden wij dat jammer, maar in verband met de voorbereidingen op het volgend seizoen vragen we je om tijdig om te zeggen. Voor jongste jeugdleden en jeugdleden moet de opzegging van het lidmaatschap vóór 1 juni 2024 door OMHC ontvangen zijn.

Opzeggen gaat via LISA-Teams (bereikbaar ...

Bestuur 16 Juni

Overlijden Corine Zevenster

Nieuwsafbeelding

Afgelopen weekend bereikte ons het intens verdrietige nieuws dat Corine Zevenster, een van onze Keuken Kampioenen, op 64 jarige leeftijd is overleden. Zij was jarenlang samen met haar Frank betrokken bij het reilen en zeilen van de bar en keuken van onze vereniging en wij zijn haar veel dank verschuldigd.

Wij wensen haar kinderen, Claire en Odette, en iedereen die haar liefhad veel ...

Bestuur 16 Juni

Vacatures bestuur en trainer jongste jeugd

Heb je altijd al in het bestuur willen plaatsnemen om mee te denken en beslissen over het reilen en zeilen van onze mooie vereniging? Dan is dit je kans! Wij zoeken vrijwilligers voor de volgende bestuursfuncties: ​

Bestuurslid Technische Zaken​
OMHC is op zoek naar een enthousiast Bestuurslid Technische Zaken (TZ). Als Bestuurslid TZ speel je een cruciale rol in het waarbor...

Technische Commissie 16 Juni

Hockeytoernooien

De komende periode worden er weer veel hockeytoernooien georganiseerd voor jeugd & senioren, prestatie & breedtesport. Hebben jullie zin in een toernooi met jullie team? In de OMHC app hebben we ze voor je op een rij gezet. Ga naar ‘meer’ en ‘toernooien’, maak een selectie met behulp van de filters en schrijf jouw team gelijk in!

Je kunt ook naar hockey.nl voor meer informa...

Bestuur 16 Juni

Verhoging contributie

Tijdens de laatste ALV op 15 november is het voorstel, om de contributie met ingang van volgend seizoen te verhogen, goedgekeurd. De laatste contributie verhoging heeft plaatsgevonden in 2017. Deze verhoging is noodzakelijjk om de fors toegenomen kosten over de afgelopen jaren te dekken. De verhoging is gebaseerd op een landelijk gemiddelde, de gemiddelde contributie van een 13-tal hockeyclubs uit...

Algemeen 16 Juni

Vertrouwenscontactpersonen bij OMHC

Bij OMHC zijn 3 vertrouwenscontactpersonen actief: Mirianne Sprengers-Neugebauer, Martin Weteling en Iris van Dijk-Ham. De Vertrouwenscontactpersoon is binnen de sportvereniging of sportbond het eerste aanspreekpunt voor iedereen die een vraag heeft over of te maken heeft met grensoverschrijdend gedrag en hier met iemand over wil praten en degene die preventief beleid opzet.

Naast ...