header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
19-11-2017

Zaaltrainingen

Nieuws afbeelding Maandag 20 november beginnen de eerste teams met de zaaltraining. Deze week lopen de trainingen nog parallel met het veld. Vanaf de week van maandag 27 november zal het clubhuis en het materiaalhok veelal gesloten zijn. In de zalen is (behoudens een ballentas met 28 ballen en 20 pionnen in de OMHC-gymzaal die bestemd is voor de jongste jeugd en daar moet blijven!) géén trainingsmateriaal aanwezig. Denk er dus aan dat je komende week de ballentas van je team en de keeperstas uit de locker haalt, die bij iemand thuis bewaart en en meeneemt tijdens de trainingen.

Verder is de toegang tot de OMHC-gymzaal gewijzigd: we gaan niet meer naar binnen en naar buiten via de ingang van het Tangram maar via OMHC (beneden bij de kleedkamers). Het clubhuis en de school zijn in de avond in principe gesloten en staan op het alarm!

Meer info over met name de overige trainingslocaties zoals gedragsregels en het eerder kunnen beginnen met opbouwen volgt later, alsmede een bijgewerkt trainingsschema per team. De extra aanvragen zijn verwerkt en alvast te raadplegen in het totaalschema: https://tinyurl.com/ycpfeuat
De meeste aanvragen zijn naar wens ingevuld. Slechts in enkele gevallen hebben we één of soms twee uurtjes moeten laten vervallen; vooral daar waar de aanvraag 5 of meer uren in de OMHC-gymzaal betrof. Het staat iedereen uiteraard vrij de nog niet ingevulde uren (de witte vakken) bij te huren.

Veel plezier en succes in de zaal!

Leo van der Nat
Zaalcoördinator