Hockeygear Link
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
14-5-2024

Opzeggen lidmaatschap (jongste-)jeugdleden

Nieuws afbeelding Overweeg jij (of je zoon/dochter) om volgend seizoen niet meer te gaan hockeyen (bij OMHC)? Uiteraard vinden wij dat jammer, maar in verband met de voorbereidingen op het volgend seizoen vragen we je om tijdig om te zeggen. Voor jongste jeugdleden en jeugdleden moet de opzegging van het lidmaatschap vóór 1 juni 2024 door OMHC ontvangen zijn.

Opzeggen gaat via LISA-Teams (bereikbaar door op de OMHC site in te loggen). Let op: een opzegging bij een coach/trainer is geen officiële opzegging! En een opzegging onder voorbehoud wordt als een definitieve opzegging behandeld. Zeg je ná 1 juni 2024 op, dan ben je de contributie voor het komende seizoen (2024/2025) verschuldigd. Zorg er daarom voor dat je op tijd bent. Heb je opgezegd, maar wil je toch blijven hockeyen? Geen probleem. We kunnen dan helaas geen garanties geven met betrekking tot de teamindeling.

We betreuren iedere opzegging en danken je voor jouw inzet binnen en buiten het veld. We horen graag wat de reden(en) voor beëindiging van het lidmaatschap is/zijn. Laat je het ons weten bij je opzegging? Hopelijk zien we je nog eens terug bij OMHC.

OMHC Ledenadministratie