Hockeygear Link
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
15-5-2024

Aankomende evenementen

De meivakantie is voorbij en dus zijn we gestart met alweer het laatste deel van de veldcompetitie in dit ‘Gouden’ hockeyseizoen! Er staan veel sportieve en gezellige evenementen op de agenda:

SAVE THE DATES

Maandag 20 mei: (G)OUD Hollandsch Familietoernooi
Met 16 aangemelde teams gaan we er een mooie en sportieve 2de Pinksterdag van maken! De inschrijving is inmiddels gesloten maar kom gezellig langs voor een hapje en een drankje, ook als je niet meehockeyt.

Vrijdag 31 mei: ‘Sing- a- long’ thema avond
Op vrijdag 31 mei toveren we ons clubhuis om tot een karaokebar. Kun je zingen of juist niet? Maakt niet uit, iedereen is welkom!

Zaterdag 15 juni: Jongste Jeugddag
Voor alle teams in de O-8 en O-10 jeugd wordt op 15 juni de Jongste Jeugddag georganiseerd. Deze jongste Jeugddag kan zowel bij OMHC als bij een andere vereniging zijn. Deelname aan deze jongste Jeugddag is een verplicht onderdeel van de competitie, noteer hem dus in je agenda!

Vrijdag 21 juni: Eindfeest Trimmers
Trimmers opgelet, het eindfeest van dit seizoen mag je beslist niet missen. Dus noteer 21 juni in je agenda.

Zondag 23 juni: Slotdag en sponsor/vrijwilligersborrel
Aan alle mooie dingen komt een eind, ook aan dit hockeyseizoen met een gouden randje. Traditiegetrouw sluiten we het seizoen af met een slotdag. Naast de huldiging van onze kampioenen en de uitreiking van de Alexander Vreede en Georgina Hagen bokaal, wordt op deze dag ook de sponsor en vrijwilligersborrel georganiseerd.

Bart-Jan Beerens
Voorzitter OMHC