Hockeygear Link
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
23-5-2024

Technische staf senioren selectieteams

Met trots kunnen we bekend maken dat de technische staf voor de senioren selectieteams van 2024/2025 onveranderd blijft.

Heren 1
Hoofdtrainer: Luuk Sprengers
Assistent trainer: Maarten Rijnders
Manager: Jurgen Stoutjesdijk

Afgelopen maanden is gezocht naar een nieuwe hoofdtrainer voor Heren 1. Luuk had namelijk aangegeven na vele seizoenen plezier en inzet het stokje door te willen geven. Hier zijn vanuit de club met geïnteresseerden gesprekken over gevoerd. Dit heeft niet geleid tot een match. De spelers en staf hebben vervolgens gevraagd of Luuk zijn beslissing wilde heroverwegen. Na een aantal gesprekken heeft Luuk met volle overtuiging en vanuit zijn verbondenheid met Heren 1 besloten er nog een seizoen voor te gaan. Met Luuk hebben we een zeer ervaren trainer voor de groep staan.
Dit seizoen was het eerste seizoen van Maarten als assistent bij Heren 1. We zijn blij dat ook Maarten nog een jaar bij Heren 1 blijft, want Maarten heeft dit jaar zijn kracht bij Heren 1 bewezen. Net als manager Jurgen. Ook hem zien we volgend seizoen weer terug langs de lijn.

Luuk vertelt ons: "Volgend seizoen kijk ik uit naar een mooi seizoen waarin ik verder kan bouwen met een talentvolle spelersgroep, zodat een nieuwe hoofdtrainer het daarna van mij over kan nemen”.

Dames 1
Hoofdtrainer: Christiaan Both
Assistent trainer: Kelly van Weert

Christiaan is inmiddels al een aantal seizoenen betrokken bij Dames 1. Hij heeft samen met de speelsters een mooie groei neergezet en doet op dit moment nog volop mee om het kampioenschap voor promotie naar de 2e klasse. We denken dat Christiaan volgend jaar de groei nog verder kan doorzetten en zijn daarom verheugd dat hij komend seizoen weer voor de groep staat.
Als assistent blijft ook Kelly. Vorig jaar is Kelly begonnen als assistent bij Dames 1. Zowel het bestuur, de speelsters als Christiaan zijn enthousiast over haar en daarom is Kelly ook volgend jaar weer bij Dames 1 betrokken.

"Ik ben enorm trots op wat we dit jaar hebben bereikt met een deze jonge spelersgroep. Ik kijk daarom met plezier uit om volgend seizoen weer verder te gaan met Dames 1”, aldus Christiaan.

Lijkt het je leuk om volgend seizoen in OMHC Dames 1 te spelen? De selectietrainingen van zijn:

  • Donderdag 20 juni om 20:30 uur
  • Dinsdag 25 juni om 20:30 uur
  • Donderdag 27 juni om 20:30 uur
Je kunt je aanmelden bij Christiaan door een berichtje te sturen naar 06 - 33 70 48 18.

Dames 2
Hoofdtrainer: Joep Kuijpers

Joep is al een aantal seizoenen hoofdtrainer van Dames 2. Dit seizoen heeft hij zichzelf weer bewezen als coach, want Dames 2 heeft lange tijd meegedaan voor promotie naar de 1e klasse. We vinden het fijn dat Joep volgend seizoen verder gaat op de weg die hij heeft ingeslagen met Dames 2.

Joep over zijn inzet bij Dames 2: "Dames 2 is een perfecte mix van presteren en plezier. Ik ben blij dat ik ook volgend jaar verder kan bouwen met het team”.

Wil jij onderdeel uitmaken van dit team? Voor volgend seizoen worden er selectietrainingen gehouden op:
  • Zondag 30 juni om 11:00 uur
  • Dinsdag 2 juli om 19:15 uur
  • Donderdag 4 juli om 19:15 uur
Stuur Joep een appje via 06 - 14 48 44 33 om je aan te melden voor de selectietrainingen.

René Westerhout
Technische Zaken Selectie