Hockeygear Link
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto
11-6-2024

Supportersbus kampioens/promotiewedstrijd Dames 1

Er zijn al 6 OMHC teams die met de kampioensschaal in hun handen hebben gestaan. Aankomende zondag 16 juni strijd Dames 1 in de laatste wedstrijd nog om promotie naar de 2e klasse. Een gelijkspel uit bij HC Kieviten tijdens deze laatste competitiewedstrijd zou de promotie naar de 2e klasse betekenen. Met een overwinning wordt Dames 1 zelfs kampioen in de 3e klasse!

We willen met zoveel mogelijk supporters afreizen naar de Kieviten in Wassenaar om onze meiden toe te juichen. Daarom heeft het bestuur besloten een bus voor supporters te regelen voor deze belangrijke wedstrijd. Natuurlijk kun je ook met eigen vervoer naar Wassenaar toekomen.

Aanstaande zondag 16 juni vertrekt de bus om 11.40 uur vanaf ons complex. De bedoeling is dat we rond 16:00 uur terug zijn bij OMHC om in het clubhuis een eventueel feestje verder te vieren en de 2e helft van de wedstrijd van het Nederlands elftal te kijken.

Je kunt je kosteloos aanmelden per mail, [email protected], onder vermelding van naam, telefoonnummer en het aantal personen dat mee gaat.

In de bus kunnen 43 personen mee, wees er dus snel bij!

Rene Westerhout
OMHC Bestuurslid TZ Selectie